ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی

دسته : آموزش جوجه کشی

در این مقاله سعی نموده ایم نحوه ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی برای کسانی که دوست دارند جوجه کشی دستی را تجربه کنند ، توضیح دهیم.  این روش برای تجربه اندوزی کودکان و نوجوانان در جهت برانگیخته شدن خلاقیت و کشف استعدادشان بسیار توصیه می شود. اما اگر به دنبال تجربه حرفه ای و کسب درآمد هستید با توجه به اهمیت صرفه جویی در وقت و هزینه بهتر است دستگاه جوجه کشی صنعتی را از شرکت های معتبر تهیه نمایید.

فیلم آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی

ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال

اگر قصد ساخت یک دستگاه جوجه کشی دست ساز را دارید یکی از گزینه های خوب برای بدنه دستگاه استفاده از یخچال های قدیمی و سوخته می باشد. ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال می تواند احساس خوشایندی را در شما ایجاد کند. تا حدی که بسیاری از افراد از شدت خوشحالی ادعای اختراع دستگاه جوجه کشی می کنند!!!

ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال

لوازم پیشنهادی برای ساخت دستگاه جوجه کشی با هزینه کم

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال و چند نکته مهم:

  • بدنه یخچال بدون شکستگی باشد. ( زیرا شکستگی ها و نفوذ هوا به داخل لایه های میانی می تواند محلی برای رشد باکتری ها شود. )
  • ابعاد یخچال مناسب ظرفیت مورد نیاز باشد.
  • برای تهویه دستگاه حداقل نیاز به سه دریچه بر روی دستگاه است. یک دریچه جهت خروج هوا روی سقف یخچال حداقل به قطر 4 سانتی متر و دو دریچه در دیواره های کناری در پایین ترین قسمت به قطر 2 سانتی متر.
  • المنت را با مقداری فاصله از دیواره های پلاستیکی دستگاه نصب کنید. تا حرارت باعث آسیب به بدنه یخچال نشود. معمولا برای تبدیل یک یخچال با سایز متوسط یک المنت 200 الی 300 وات میله ای با طول 30 الی 50 سانتی متر کفایت می کند.
  • در صورتی که نوارهای لاستیکی درب یخچال پوسیده شده است ابتدا نوار مگنت را تعویض کنید. تا دستگاه جوجه کشی دست ساز شما دما را از دست ندهد.
  • در انتخاب یک کنترلر برای دستگاه وسواس بیشتری به خرج دهید. تا یک جوجه کشی لذت بخش را تجربه کند. ترموستات های ضعیف و بی کیفیت معمولا نمی توانند حتی یک دوره ی کامل جوجه کشی با شما همراهی کنند.
  • برای چرخش تخم ها از راک های فلزی به شکل زیر استفاده کنید. معمولا یک موتور مدل (60KTYZ) تا تعداد 600 تخم مرغ را می تواند بچرخاند.
راک دستگاه جوجه کشی با یخچال

وسایل مورد نیاز برای ساخت دستگاه جوجه کشی با یخدان یونولیتی

  • یخدان یونولیتی درب دار
  • سرپیچ متصل به سیم
  • نوار چسب
  • لامپ 25 وات
  • توری مرغی با توری فلزی مناسب
  • دما سنج و رطوبت سنج دیجیتال
  • ظرف آب مناسب برای قرار گرفتن داخل یخدان
  • اسفنج

ساخت دستگاه جوجه کشی با یخبندان یونولیتی

مراحل ساخت دستگاه جوجه کشی با یخدان یونولیتی

1- یک یخدان یونولیتی انتخاب کرده و روی بدنه آن سوراخی ایجاد نمایید به اندازه ای که سرپیچ از آن عبور کند. سپس توسط نوار چسب سرپیچ را از داخل و خارج سوراخ به بدنه یخدان بچسبانید. این کار را با دقت انجام دهید تا بر اثر تماس لامپ با بدنه یونولیتی باعث آتش سوزی نشود. سپس یک لامپ 25 وات را به سرپیچ متصل نمایید.

همچنین می توانید از یک جعبه مقوایی به جای یخدان یونولیتی استفاده کنید ولی بدلیل عایق بودن جعبه یونولیتی این جعبه برای ساخت دستگاه جوجه کشی مناسب تر است.

نصب لامپ در ساخت دستگاه جوجه کشی

2 – جدا کننده های توری اطراف لامپ

با استفاده از توری مرغی یا توری های فلزی موجود در بازار اطراف لامپ را بپوشانید این کار از تماس جوجه ها پس از تولد با لامپ جلوگیری می کند.

در صورت تمایل می توانید از توری موجود در کف جعبه استفاده کنید تا از جمع شدن فضولات زیر پای پرنده جلوگیری شود.

قرار دادن دماسنج در دستگاه جوجه کشی دست ساز

3 – اضافه نمودن دما سنج و رطوبت سنج دیجیتال

مطمئن شوید که دما سنج و رطوبت سنج به درستی و با دقت زیاد کار می کند و آن را در جعبه و جایی کنار تخم مرغ ها قرار دهید.

قرار دادن طرف آب پس از ساخت دستگاه جوجه کشی

4 – جهت تامین رطوبت مورد نیاز جوجه کشی یک ظرف آب داخل جعبه قرار دهید می توانید داخل ظرف از اسفنج استفاده نمایید تا بتوانید رطوبت مورد نیاز جعبه را کنترل نمایید.

شیشه دستگاه جوجه کشی دست ساز

5 – روی درب یخدان برشی ایجاد کنید و با استفاده از شیشه قاب عکس یا طلق پلاستیکی محل برش خورده را بپوشانید و اطراف آن را با نوار چسب محکم بچسبانید.

در صورت تمایل می توانید لولایی روی درب یخدان نصب نموده تا عمل باز و بسته نمودن درب دستگاه راحت تر انجام پذیرد.

جهت گردش جریان هوا و تهویه داخل جعبه می توانید دو سوراخ کوچک در طرفین جعبه ایجاد نمایید و یک سوراخ کوچک روی درب بالای آن در نظر بگیرید.

مرحله پایانی ساخت دستگاه جوجه کشی

6 – تست دستگاه جوجه کشی

قبل از قرار دادن تخم مرغ های نطفه دار درون دستگاه می بایست دستگاه را برای یک روز یا حتی بیشتر روشن کنیم تا از رطوبت و دمای مورد نیاز در دستگاه مطمئن شویم. در طول دوره جوجه کشی درجه حرارت دستگاه باید روی 37.5 درجه سانتیگراد ثابت بماند و می بایست رطوبت دستگاه برای 18 روز اول بین 55 تا 65 درصد و برای چهار روز آخر بین 65 تا 75 درصد تنظیم شود.

جهت کنترل رطوبت دستگاه می توانید آب جذب شده به اسفج را خارج نموده و یا برای افزایش رطوبت مقداری آب به ظرف داخل دستگاه اضافه نمایید.

مراحل جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی دست ساز

قرار دادن تخم مرغ ها

شروع جوجه کشی پس از ساخت دستگاه جوجه کشی

تهیه تخم نطفه دار خیلی مهم است چرا که در برخی موارد مشاهده شده بدلیل رعایت نکردن اصول نگه داری تخم های نطفه دار پس از قرار گیری تخم مرغ ها در دستگاه نطفه رشد نکرده و تمامی زحمات شما از بین می رود. لذا جهت تهیه تخم مرغ نطفه دار مناسب می توانید به بازارهای محلی اطراف خود مراجعه کرده یا از افرادی که به آنها اعتماد دارید تخم نطفه دار مرغوب تهیه کنید.

کیفیت تخم مرغ نطفه دار بستگی به سلامت مرغ دارد لذا در صورت لزوم می توانید از فروشنده بخواهید تا جهت بررسی و اطمینان از سلامت مرغ ها شما را به مزرعه خود ببرد. معمولا مرغ های آزاد تخم های با کیفیت تری نسبت به مرغ های داخل قفس تولید می کنند.

معمولا نرخ جوجه درآوری خوب بین 50 تا 85 درصد از تخم ها می باشد.

تخم مرغ نطفه دار مرغ های تخم گذار معمولا کوچک تر هستند این درحالی است که تخم مرغ گوشتی معمولا درشت تر می باشد به هرحال شما می توانید از کشاورز سوال کنید تا اطلاعات لازم درباره نژاد مرغ های مزرعه خود در اختیار شما قرار دهد.

اطلاعات مهم نظیر زمان و آمار تخم مرغ ها قرار گرفته در دستگاه جوجه کشی را ثبت کنید

ثبت اطلاعات و تاریخ دستگاه جوجه کشی دست ساز

 یک تخم مرغ به 21 روز زمان نیاز دارد تا به جوجه تبدیل شود و مهم است که شما بدانید چه زمان و چه تعداد تخم را داخل دستگاه قرار داده اید. همچنین میزان دما و رطوبت اندازه گیری شده در هر روز را ثبت نمایید تا در صورت مشاهده تغییر سریعا نسبت به رفع آن اقدام کنید.

چرخش تخم مرغ ها در دستگاه جوجه کشی دست ساز

چرخش تخم مرغ ها دستگاه جوجه کشی دست ساز

تخم مرغ ها را می بایست در هر روز و در فواصل زمانی منظم بچرخانید این امر می بایست تا روز 18 جوجه کشی ادامه پیدا کند. برای چرخش درست تخم مرغ ها می توانید یک طرف آن را علامت “O” و طرف دیگر آن را با علامت “X” نشانه گذاری کنید و در هر مرحله یک چهارم تا نیم دور تخم مرغ ها را بپرخانید.

نکته : در دستگاه های جوجه کشی ساخته شده در کارخانجات معتبر این عمل به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به بازرسی انجام می پذیرد.

مشاهده داخل تخم مرغ ها بعد از هفته اول

نوربینی تخم مرغ

این کار به شما کمک می کند تا تخم های نطفه دار را از سایر تخم ها شناسایی نمایید. برای عمل کندلینگ یا نوربینی تخم مرغ ها می توانید یک دستگاه کندلر تهیه کرده و یا توسط یک چراغ قوه و در فضای تاریک، داخل تخم مرغ ها را یک به یک مشاهده کنید. پس از بررسی تخم مرغ ها آنهایی که نطفه دار نیستند و یا تفاوتی با سایر تخم های نطفه دار دارند را از دستگاه خارج نمایید.

اگر از چراغ قوه برای مشاهده تخم مرغ ها استفاده می کنید می بایست لنز آن به اندازه ای کوچک با شد که با قرار دادن تخم مرغ روی آن نور از اطراف مشاهده نشود.

برای ساخت کندلر خانگی می توانید یک چراغ رومیزی را داخل جعبه مقوایی با ابعاد مناسب قرار داده و روی جعبه را سوراخ کنید و تخم مرغ را روی سوراخ قرار داده و داخل آن را مشاهده نمایید.

برای مشاهده داخل تخم مرغ به آرامی آن را بچرخانید تا از ایجاد نطفه در آن مطمئن شوید.

جنین زنده مانند یک نقطه دیده می شود که با رگ های خونی به اطراف احاطه شده است.

جنین مرده شبیه به حلقه و یا رگه هایی از خون دیده می شود.

تخم مرغ بدون نطفه کاملا شفاف بوده و نور از آن عبور می کند.

توجه به صدای تق تق در روز بیست و یکم

روز بیست و یکم جوجه کشی بعد از ساخت دستگاه جوجه کشی

اگر دقت کنید در روز بیست و یکم صدای ضربه زدن نوک جوجه ها به تخم ها را می شنوید این صدا به منظور ترکیدن کیسه هوای داخل تخم و برخورد نوک جوجه با پوسته تخم مرغ ایجاد می شود. پس از شنیدن صدا شاید تا 12 ساعت زمان لازم باشد تا جوجه به طور کامل از تخم خارج شود.

نکته : در حین خروج جوجه ها از تخم هرگز به آنها کمک نکنید و اجازه دهید خود حیوان این کار را انجام دهد چرا که برخی از جوجه ها هنوز توان شکستن تخم را ندارند و به زمان بیشتری برای جذب انرژی لازم دارند.

نظرات کاربران

کارشناسان شرکت در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود

20 اسفند 1403

سلام خسته نباشید
من میخواستم بدونم فن باید بیست وهغر ساعته روشن باشه فن من فن سی پی یو نمیسوزه واسنکه ظرف آب مورد نظر برای تامین رطوبت چقد باشه خوبه و از کجا میشه حدس زد
بعدشم میشه از این دستگاه برای طوطی سانان هم استفاده کرد

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    فن سیرکوله هوا چون برای گردش هوا و یکسان سازی هواست باید دائم کار کند. شما میتونید یک رطوبت سنج تهیه کنید تا رطوبت دستگاه را با ظرف آبی که داخل آن قرار میدهید متوجه بشید که ظرف بزرگ یا کوچیک است.
    چون قیمت تخم های نطفه دار طوطی سانان نسبتا زیاد است و شما از کارکرد دستگاه مطمئن نیستید خیلی ریسک بالای دارد. پیشنهاد میکنیم برای جوجه کشی طوطی سانان از دستگاه داتیکس 5 که طبق تحربه افراد زیادی بهترین دستگاه بازار است استفاده کنید تا نتیجه عالی داشته باشید.

20 اسفند 1403

سلام
برای یخدان یونولیتی ٤٠ طول ٢٢ عرض و ١٦ ارتفاع چه لامپی و با چه مصرفی مناسب است؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    یک لامپ یخچالی برای این فضا کفایت میکند.

20 اسفند 1403

سلام من جوجه کشی ساختم ویک تایمر برای موتور گذاشتم میخواستم بدونم که عیبی نداره موتور یک ربع روشن و چهار ساعت خاموش باشه ؟به تخم مرغ سدمه وارد نمیشه؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    مشکلی ندارد و خوب است و صدمه ای برای تخم های نطفه دار ندارد.

20 اسفند 1403

نمی شه رطوبت رو با گوشی سنجید

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    گوشی باید قابلیت سنجش رطوبت را داشته باشد.

20 اسفند 1403

سلام
من برای گرمای دستگاه از المنت استفاده کردم میشه فقط برای نور پردازی از چراغ های LED استفاده کنم؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله میتونید و مشکلی ندارد.

20 اسفند 1403

ببخشید میشه از تخم مرغ بدون نطفه استفاده کرد

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    تخم مرغ بدون نطفه است خوراکی است و مناسب جوجه کشی نیست چون اصلا نطفه ای وجود ندارد که جنین شکل بگیرد و تبدیل به جوجه شود.

20 اسفند 1403

سلام ببخشید اگه بدنه دستگاه از جنس اهن باشه مشکلی نداره

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    مشکلی نیست فقط خیلی زود سرد و گرم می شود مگر این که مثل دستگاه های شرکت بلدرچین دماوند دوجداره و عایق باشد.

20 اسفند 1403

سلام من تخمه نطفه دار تو دستگاه میذارم بدنیا نمیان بعد 24الی26 روز تخمارو میشکنم یا جوجه ی نارس زنده میبینم یا نطفه 14الی18 روزه چیکار کنم ??

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    دستگاه شما باید مورد بررسی قرار بگیرد. لطفا پیش دستگاه باشید با کارشناسان شرکت تماس بگیرید.

20 اسفند 1403

سلام .دیانتی هستم از رفسنجان .یک دستگاه جوجه کشی ۱۲۶ تا یی خواستم ایا سه عدد فن باید همیشه روشن باشند.و کار کنند دو عدد فن پایین دستگاه و یک عدد بالا دستگاه .

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    شما باید یک فن دائم کار برای گردش هوا داشته باشید تا هوا داخل دستگاه یکسان پخش شود.

20 اسفند 1403

اگر لامپ همیشه روشن باشد دما با تر از 38 درجه می رود یا نه ؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اگر میخواهید دما داخل دستگاه جوجه کشی شما یکسان باشد باید حتما از ترموستات برای قطع و وصل کردن لامپ استفاده کنید وگرنه ممکن است دما یا بیش از حد بالا برود یا به حد نصاب نرسد.

20 اسفند 1403

سلام وقتتون بخیر.ببخشید من برا جوجه کشی اژ ترموستات استفاده کرده که دمارو نشون میده،اما المنت یا لامپ که باید روشن بشع ،روشن نمیشه .بردش خرابه یا اشتباه از منه.ممنون

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    هر دو حالت برای شما وجود دارد. پیشنهاد میکنیم حتما به یک فرد با تجربه در کارهای الکترونیک مراجعه کنید و کمک بگیرید.

20 اسفند 1403

سلام عزیز مال من تخم مرغ هام یکیش یک دایره قرمز بعد دورش رگ های خونه دقیق مثل عکس ولی یک نقطه سیاه داخلش
بعد تخم مرغ ها رو از روز چندم میشه نطفه بینی کرد و اگه فن نداشته باشه دستگگاه خراب میشه تخم ها

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    مواردی که دیدین نطفه داخل تخم رشد کرده و کم کم جوجه در حال شکل گیری است.
    در روز 5 تا 7 جوجه کشی کاملا نطفه در حال رشد قابل روئیت است و نطفه سیاه و رگ ها را میتونید مشاهده کنید.
    داشتن فن در دستگاه جوجه کشی باعث میشود که هوا به صورت یکسان در تمام فضای دستگاه پخش شود و عملکرد بهتری داشته باشد.

20 اسفند 1403

اگر بجای رطوبت ساز از دستگاه بخار سرد استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بهترین حالت برای تولید رطوبت دستگاه جوجه کشی به صورت تبخیری است. پیشنهاد میکنیم از یک فن استفاده کنید که مستقیما روی ظرف آب باد بزند و تبخیر بالا برود و رطوبت تامین بشود.

20 اسفند 1403

سلام ببخشید من تو سه روز اول جوجه کشی دما سنج نداشتم الان که دما سنج خریدم دما رو 50 درجه بود به نظر شما تخم مرغ ها تو این سه روز خراب نشدن

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    تمام تخم مرغ ها خراب شده است.

20 اسفند 1403

سلام آیا کنترلر جوجه کشی تمام چیز هایی که یک دستگاه می خواهد را دارد مانند چرخاندن تخم مرغ ها کنترل دما و رطوبت و به غیر از آن چه چیز های دیگری لازم است

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله کنترلرهای شرکت بلدرچین دماوند کامل و تمام گزینه ها را دارد.

20 اسفند 1403

سلام میتوانیم به جای یونولیت از چیز دیگری استفاده کنیم اگر میشود چند مورد مثال بزنید

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله میشود مثلا از جا نانی یا جعبه های یخدان پلاستیکی برای ساخت دستگاه جوجه کشی استفاده کنید.

20 اسفند 1403

باسلام و تشکر از مدیر سایت ممنون ببخشید امروز روز ۲۲ است و تخم ها حتی ترک هم نخورده اند رطوبت دما و چرخش هم دقیق بوده نطفه سنجی کردیم پاهایش قشنگ دیده میشد ولی نشکسته بود علتش چیست؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    احتمالا دمای داخل دستگاه شما کمی پایین باشد 1 روز دیگر هم صبر کنید.

20 اسفند 1403

با سلام و خسته نباشید من یه دستگاه جوجه کشی درست کردم با یونلیت اما اتومات. سوال اصلی این است که من راک و لنگ و موتور رو دارم اما چه جوری تنظیم کنم که روی 45 درجه عقب و جلو بره (موتور کجا قرار بگیره در یونلیت و چه جوری دست کنم لطفا دقیق راهنمایی کنین موتورم قابلیت چب گرد و راست گرد دارد و میکروسوییچ هم در این کرونا نمیشه تهیه کرد . با تشکر از شما . این ادرس پایین هم جیمیل هست و هم ایمیل.

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    لزومی ندارد روی 45 درجه قرار بگیرد فقط به هر دو سمت شیب خوبی داشته باشد کفایت میکند. شما باید به موتور دستگاه جوجه کشی و راک یک لنگ قرار دهید یا باید از میکروسوئیچ یا تایمر استفاده کنید.

20 اسفند 1403

سلام من نمیتونم از لامپ استفاده کنم بخاطر اینکه خانواده میگن اتیش میگیره و فلان میشه میتونم از بخاری اکواریوم داخل اب بزارم استفاده کنم
هم دما کنترل میشه هم رطوبت

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بخاری آکواریوم اصلا نمیتونه دمای دستگاه جوجه کشی شما را به 37/5 درجه سانتیگراد برساند. شما باید از لامپ یا المنت استفاده کنید.

20 اسفند 1403

من یک دستگاه جوجه کشی ساده ساختم دماش روی ۳۷.۵اما رطوبتش روی ۳۰.۰است لطفا بگید چطوری می تونم رطوبت را افزایش بدم و تنظیم کنم

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    ظرف آب را بزرگتر کنید یا یک ظرف آب اضافه کنید. هر چه سطح آب بیشتر باشد رطوبت بالاتر میرود.

20 اسفند 1403

سلام در طول مدت جوجه کشی ایا فن ،12 ولت مدام باید روشن باشه یا با لامپ قطع و وصل بشه موردی نداره لطفا راهنمایی کنید

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    فن دستگاه جوجه کشی باید دائم کار کند چون هوا به صورت یکنواخت در دستگاه پخش شود و نوسان دما کمتری داشته باشید.

20 اسفند 1403

سلام دما و رطبت برای پرندگان زینتی مثل (کوتوله،مرغ عشق،عروس هلندی و….) چنده؟
برای همشون یکسانه؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    برای جوجه کشی تمام طوطی سانان رطوبت 60 تا 65 درصد باشد و دما 37/5 درجه سانتیگراد قرار بگیرد.

20 اسفند 1403

سلام اگه هین کار با دستگاه جوجه کشی دست ساز برق ها قطع شوند چه کنیم؟

    22 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    دستگاه جوجه کشی چه دست ساز باشد چه شرکتی شما در زمان برق رفتگی کمی دمای محیطی که دستگاه در آن قرار دارد را بالا ببرید. اگر برق رفتگی زیاد است از موتور برق یا باطری و اینورتر استفاده کنید.

16 اسفند 1403

سلام من دستگاه درست کردم جوجهابیرون اومدن بیشترشون پاهاشون بازبازبودیعنی نمیتونستن راه برن مشکلشون چی بود

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    احتمال خیلی زیاد رطوبت خیلی بالا بوده است. زیر پای جوجه ها زمانی که از تخم خارج شدن چی بوده؟

16 اسفند 1403

سلام ببخشید برای لامپ ۲۵وات کارتون چند در چند باشه اندازش

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    حدودا ابعاد کارتن 30*30*25 سانتی متر باشه خوبه.

16 اسفند 1403

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یدونه دستگاه با بدنه یخچال درست کردم تمام اتوماتیک تمامی استاندارد هارو رعایت کردم از جمله تهویه اکسیژن تخلیه اضطراری و…
ولی متاسفانه نمیتونم تعادل بین دما و رطوبت رو حفظ کنم
دما حدود 0.40 درجه بالا تر از 37.70 میشه یعنی تا 38.10 بالا میره و تخلیه هم زیاد که کار میکنه رطوبت رو خیلی پایین میاره علاوه بر اون دما هم تا حد زیاد پایین میاد حدود 37.30 باز که هیتر شروع بکار میکنه مدت زمان زیادی روشن هست که باز دما بیش از اندازه میره بالا
دقیقا باید چجوری این تعادل رو ایجاد کنم که بیشینه و کمینه دما خیلی زیاد نباشه

مرسی بابت زحماتتون

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز ممنون سلامت باشید
    سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی شما باید این قابلیت را داشته باشد که وقتی دمای دستگاه 0/2 بالاتر از دمای تنظیم شده رفت المنت را قطع کند. گردش هوا هم به سرعت دما را به سنسور برسونه که سریعا المنت از مدار خارج شود تا دما بالا نروذ.

16 اسفند 1403

سلام
ببخشید وقتی جوجه از تخم بیرون اومدن
میتونیم جوجه هارو تودستگاه نگه داریم
تاچندماه نمیتونیم بهشون واکسن بزنیم

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    حداکثر نگهداری جوجه داخل دستگاه 17 تا 18 ساعت است. اگر جوجه را طولانی داخل دستگاه نگهداری کنید آب بدن جوجه خشک و تلف میشود. هرچه سریع تر از واکسن استفاده کنید ریسک کمتری خواهید داشت.

16 اسفند 1403

سلام من به یخچال دارم دستگاه درست میکنم و میخوام جای المنت از لامپ استفاده کنم میشه کمک کنید ک چه لامپی با چه واتی استفاده کنم?!
اندازه یخچال=ارتفاعش 100سانت.عرضش 40 سانت و طولش 50 سانت

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    از 2 لامپ 100 وات رشته ای برای ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال استفاده کنید و سر راهش هم حتما ترموستات قرار بگیرد تا در صورت بالا رفتن دما لامپ ها را خاموش کند.

16 اسفند 1403

سلام خسته نباشید
اگه گرما هم از بالا باشه و از هم پایین باشه نیاز بچرخاندن است خیلی ممنون

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    چرخش حتما باید انجام شود تا نطفه به پوسته تخم مرغ نچسبد و ربطی به گرمای بالا و پایین ندارد.

16 اسفند 1403

ببخشید من یک دستگاه ساختم ولی رطوبت دستگاه از ۲۵به بالا نمی ره و دستمال کاغذی گذاشتم ولی بازهم نمی شه چی کارکنم دوستان

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    با توجه به سایز دستگاه جوجه کشی که ساختی یک فن داخل دستگاه قرار دهید که به ظرف آب باد بزند و تبخیر را بالا ببرد و تامین رطوبت به خوبی انجام شود.

16 اسفند 1403

اگر تخم مرغ در ۲۲ روز باز نشوند یعنی تخم ها اشکالی دارندچون الان تخم های ما ۲۲ روز در دستگاه بوده ولی هنوز باز نشده..

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    زمان استاندارد به دنیا آمدن جوجه مرغ 20 تا 21 روز است. به دلایلی ممکن است این زمان به تعویق هم بیافتد. شما تا فردا هم صبر کنید بعد تخم مرغ ها را بشکنید ببینیم چه چیزی درون تخم ها تشکیل شده تا بشود علت را بیان کرد.

16 اسفند 1403

سلام. برای جوجه کشی با تعداد تخم مرغ های ۱۵عدد ،یونولیت در چه ابعادی باشه و لامپ چند ولتی باشه. باتشکر.

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    برای 15 عدد تخم مرغ میتونید از یونولیت با ابعاد 25*30*30 سانتی متر استفاده کنید و یک لامپ 25 وات کافیست. باید ترموستات هم سر راه لامپ قرار بگیرد تا دما بیش از اندازه بالا نرود.

16 اسفند 1403

سلام روز انتقال به هجر پایان روز هجدهم است یعنی روز هجدهم کامل تمام شود و ابتدای روز نوزدهم انجام بدیم

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله چند ساعت دیر و زود شدن شروع هچر اختلالی در جوجه کشی ایجاد نمیکند.

16 اسفند 1403

آیا برای ساخت دستگاه جوجه کشی دست ساز می شود به جای رطوبت سنج از چیز دیگه ای استفاده کنم ؟
باتشکر

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اگر قدرت تشخیص دارید که رطوبت داخل دستگاه جوجه کشی که میسازید حدود 60 تا 65 درصد است نیازی به رطوبت سنج ندارید.

16 اسفند 1403

سلام اندازه استاندارد راک که همه شانه ها بهش میخوره باید چند در چند باشه

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    تقریبا 28*28 سانتی متر است البته باید از هر چهار طرف هم 1 سانتی متر لبه داشته باشد تا شانه ها روی آن بشیند.

16 اسفند 1403

میشه به جای چرخش بادست پایین یخدان رو سوراخ کنم وبا نی یا سیخ چوبی بچرخونمش

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    مهم چرخیدن تخم های نطفه دار داخل دستگاه هست حالا شما با هر روشی که میتونید انجام دهید.

16 اسفند 1403

سلام . میشه برای چرخش تخم ها فقط در روز عمل کرد یعنی 5 مرتبه را فقط در روز انجام دهیم و در طول شب دست به تخم ها نزنیم؟

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    نچرخاندن تخم های نطفه دار بیشتر از 6 ساعت نشود بهتر است و ریسک کمتری دارد.

16 اسفند 1403

سلام. فن باید کجا تعبیه باشه بالا وسط پایین دستگاه کجا (برای ینولیت )؟

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    جعبه های یونولیتی معمولا مستطیل شکل هستند. شما فن را سمت عرض کم بدنه نصب کنید تا هوا به خوبی در دستگاه جوجه کشی چرخش داشته باشد.

16 اسفند 1403

اگر روزی سه بار تخم مرغ را بچرخانیم و به طور بدون آنکه با دست انجام شود اتفاقی نمی افتد

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    حداقل چرخش تخم نطفه دار هر 6 ساعت 180 درجه است و این که با دست بچرخد یا اتوماتیک فرقی نمیکند.

16 اسفند 1403

داداش من هر کاری ک گفتینو انجام دادم ولی از حداقل 30 تا تخم یکیش جوجه شدمن فککنم به این دلیل بوده که دسگاه رو با چوب درست کردم اینجوری شده درسته؟😒

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    نه ربطی به بدنه دستگاه جوجه کشی که چوبی است ندارد. شما تخم هایی که به جوجه تبدیل نشدن را بشکنید تا داخل آن ها مشخص شود چه چیزی تشکیل شده تا علت جوجه نشدن معلوم شود.

16 اسفند 1403

من دوهفته است تخم هارو گذاشتم تخم هارو هم نطفه سنجی کردم رگ نزدن فقط یه لکه سیاه رنگ دایره شکل بقل تخم چسبید ایا بعد از چند روز رک ها تو تخم مشاهده میشود یا تخم خراب شده و آبی که میخاهیم در ظرف بریزیم که زیر لامپ باشد باید آب گرم باشد یا آب سرد

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    معمولا در هفته اول رگ ها بیشتر دیده میشن و هر چه زمان میگذرد و جوجه داخل تخم رشد میکند شما لکه سیاه بزرگتری مشاهده میکنید. شما هر دمای آب که داخل دستگاه بگذارید بعد از یکی دو ساعت با دمای دستگاه خودش تنطیم میشود.

16 اسفند 1403

با سلام
میخواستم بدونم در طول دوره جوجه کشی باید همیشه لامپ روشن باشه یا میشه ی ترموستات کار بذاریم برای قطع و وصل کردن لامپ

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    حتما از ترموستات برای روشن و خاموش شدن لامپ بر اساس دمایی که لازم دارید برای جوجه کشی استفاده کنید تا در زمان کمبود دما روشن و بالا رفتن دما خاموش شود.

16 اسفند 1403

سلام خدمت شما برادر عزيز!
من دستگاهي ساختم اما نياز به دستگاه ترموسات و كنترولر رطوبت دارم!
من از افغانستان هستم! اين لوازمات در افغانستان پيدا نميشه! آيا شما بخش انتقالات در افغانستان هم داريد؟
ممنونم از لطف شما

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    خیر متاسفانه نداریم.

16 اسفند 1403

از چه نوع لامپی استفاده کنم که 21روز دوام بیاره و 24ساعته روشن باشه

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بهترین حالت برای افزایش طول عمر لامپ یا المنت این است که یک فن با توجه به ابعاد دستگاه جوجه کشی داشته باشید و دائم به لامپ یا المنت باد بزند.

16 اسفند 1403

سلام آیا از کابینت های فلزی قدیم میشود استفاده کرد کابینت ظرف شویی

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    کابینت چون فقط یک لایه دارد و فلزی هم هست عایق خوبی برای دستگاه جوجه کشی نیست مگر این که بتونید آن را به خوبی عایق کنید.

16 اسفند 1403

سلام بنظرتون در تجربه اول میتوان جوجه کشی کرد بعد یه سوال دیگه جوجه کشی با دستگاه کار اسانیه یا نیم درجه بالا پایین شه خراب میشه منظورم اینه ظرافت زیاد میخواد بعد برای بالا پایین کردن طوبت چکار کنیم داخل عکس پیدا نیست

    18 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بالاخره تا شروع نکنید تجربه ای هم کسب نمیشه کرد و جوجه کشی با دستگاه کار سختی هم نیست. با 3 تا 4 دهم بالا و پایین رفتن دما در چند ثانیه اتفاقی برای تخم های نطفه دار نمیافتد. اگر از سیستم کنترل یا بردی استفاده کنید که تنظیم رطوبت داشته باشد میتونید بخار ساز را بهش وصل کنید در غیر اینصورت از یک رطوبت سنج دستی برای تنظیم دما باید استفاده کنید.

14 اسفند 1403

سلام ببخشید وقتی میخوایم تو دستگاه ای که خودمون درست کردیم تخم ها رو بچرخانیم باید در اش رو باز کنیم و این باعث پایین یا بالا رفتن هوای داخل میشه برای تخم ها مشکلی ایجاد نمیکنه اخه یکی میگفت با پایین رفتن شک وارد میشه و تخم ها از بین میرن

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    با یکی دو دقیقه پایین اومدن دما مشکلی به تخم ها وارد نمی شود. هر 6 ساعت حداقل 180 درجه تخم ها را چرخش دهید.

14 اسفند 1403

آیا برای دستگاه جوجه کشی که توضیح دادیو وجود فن ضروری است یا خیر؟؟؟؟

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله فن باعث چرخش هوا در دستگاه جوجه کشی میشود که دما و رطویت به صورت یکسان در دستگاه پخش خواهد شد.

14 اسفند 1403

سلام یک یا کریم تو انباری ما خونه درست کرد و بعد چند روز دیگه نیومد تخم گذاشته همونجا بود من کاریش ندادم ابگرمکن هم تو انباریه یک وقت دیدم تخم هاش جوجه شده میشه تو انباری تخم مرغ گذاشت و جوجه بشه؟

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    چون دما و رطوبت محیط را نمیشه کنترل کرد احتمال جوجه درآوری در آنجا خیلی کم است. به دنیا آمدن جوجه یاکریم ها هم اتفاقی بوده و چند روزش هم که گرما و رطوبت و چرخش نیاز بوده توسط والدین آن ها قطعا انجام شده است.

14 اسفند 1403

سلام خسته نباشی
من ی بار این دستگاه رو ساختم تخم مرغا تو شون گندیده بود علتش چی بوده
بعد از اونم یکی دیگه ساختم دماش یکم زیاد شده بود ی شب همینطور موند اشکالی نداره؟

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اولین و مهم ترین مساله دماست. دما را روی 37/5 تا 38 درچه نگهدارید و رطوبت هم بین 60 تا 65 درصد باشد و هوا هم ورودی و خروجی داشته باشد.

14 اسفند 1403

سلام ببخشید میخواستم ازیخدان یونولیت درست بکنم بجای لامپ ازالمنت220ولت دارم چطوری درست بکنم ممنون میشم

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اگر از المنت 220 ولت استفاده کردین یک المنت حدود 100 وات در دستگاه قرار بدهید همراه با یک فن که دائما به المنت باد بزند و گرما به صورت یکسان در دستگاه پخش شود.

14 اسفند 1403

سلام فرقی نمیکند فن چه اندازه ای برای یک یخدان باشد؟

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    چرا فرق میکند فن باید با اندازه محیط دستگاه تناسب داشته باشد.

14 اسفند 1403

سلام من یه دستگاه جوجه کشی درست کردم با هیتر دماش رو کنترل میکنم دما همش در حال تغیر است ۳۶ تا ۳۹ در حال تغیر است رطوبت هم از ۵۰ هست تا ۸۰ رطوبت و دما درحال تغیر است ایا تخم ها به جوجه تبدیل میشوند لطفا به ایمیل من پیام دهید خواهش جواب بدید خیلی بهش نیاز دارم ممنون

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    نوسانات دما و رطوبت شما زیاد است و بازدهی را کم میکند. بهتر است برای این مشکل راه حلی پیدا کنید و گردش هوا در دستگاه را افزایش دهید.

14 اسفند 1403

با سلام
من این یخچال را درست کردم ولی اینجوری نه من به صورت ساده درست کردم
من لامپ را گذاشتم سمت راست
و یک فن بقلش بعد یخچال را ایستاده گذاشتم و الان دمایش روی ۳۸یا ۴۰ است میخواستم ببینم مشکلی داره که ایستاده است

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله مشکل دارد چون دمای 40 برای جوجه کشی خیلی بالاست و شما هچ نخواهید داشت.

14 اسفند 1403

برای یخدان ابعاد داخلیه 13*16*29 هستش باید از کجا سوراخش کنیم و چند تا سوراخش کنیم با تشکر

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    دو تا سوراخ کافی است. یک سوراخ در عرض دستگاه سمت پایین و یک سوراخ دیگر در سمت روبرو ولی بالا ایجاد کنید.

14 اسفند 1403

سلام من میخوام یه دستگاه درست کنم برای روشن کردن ۵ تا لامپ ۱۲ ولت باید چه آداپتور وصل کنم؟ و شرمنده من رطوبت سنج ندارم میشه یه کاسه یا جسم پلاستیکی داخلش آب بزارم و جلوی لامپ بزارم ؟

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اکثر این ماژول ها (ترموستات های) کوچک داخل بازار اکثرا 12 ولت هستند که هم میشه خروجی 12 ولت گرفت و هم 220 که دو مدل هم در همین صفحه معرفی کردیم.
    قرار دادن ظرف آب در محیط کم و بسته رطوبت را افزایش میدهد و هر چقدر سطح ظرف شما بزرگتر باشد رطوبت بیشتر خواهد شد.

14 اسفند 1403

سلام خدمت شما دوست عزیز
من چطور ترموستات رو به لامپ هایی 12ولت وصل کنم

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    ترموستات شما باید یک خروجی برای لامپ یا المنت داشتخ باشد. اگر ترموستات 12 ولت داری احتمالا یک خروجی 220 ولت هم دارد.

14 اسفند 1403

سلام میخواستم بدونم برای عایق شدن بهتر دستگاه ک بدنه mdf داره میتونم از یک لایه فویل آلومینیومی در فضای داخلی(دیواره های داخلی) بدنه دستگاه استفاده کنم ؟ و اینکه این کار تاثیری داره؟!

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    نیازی نیست چون فضایی بین فویل و بدنه به وجود میاد که رطوبت داخل آن جمع میشود و به مرور زمان تولید انواع قارچ میکند که اصلا برای دستگاه جوجه کشی خوب نیست.

14 اسفند 1403

سلام ببخشید من یه سوالی داشتم وقتی که تخم هارو گذاشتیم داخل دستگاه چند روز باید به آنها نوردهی شود ممنون میشم

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بابت نوردهی و کندلینگ روز هفتم خوبه و کاملا قابل مشاهده است.

14 اسفند 1403

سلام وقت بخیر، دماسنج که خریدم دوتا نمایشگر داره دماسنج داخله و سیمش که برای دما هست کنارشه ولی دمای دو نمایشگر یکی نیست به نظر شما کدوم درسته و دقیقه

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    چون یکی از سنسورها داخل جعبه است دمایی که نشان میدهد یکی نیست. شما از سیم استفاده کنید چون بیشتر در تماس با محیط قرار میگیرد.

14 اسفند 1403

سلام
من میخوام اینو بسازم اولین سوال برام پیش اومد واقعیه؟جواب میده؟چون میخوام تخم عروس توش بزارم
بعدش یع سوال دیگه:تخم عروس هارو تو روز هر چندساعت بچرخونم و در شب هر چند ساعت بچرخونم؟
بعد تخم عروس هارو به چه صورت تو دستگاه بزارم؟افقی یا سرش رو به پایین؟
تخم عروس رو وقتی که از زیر مادر برمیداریم تا چقدر فرصت داریم بزاریمش تو دستگاه که خراب نشه؟
بعد میخوام دوتا تخم بزارم تو دستگاه اگه جوجه شدن بازم بزارم و هم پرنده حیف نشه هم زیاد ضرر نکنم اگه خراب شد احتمالش چقدره که دوتاش جوجه بشن؟
لطفا سریع جواب بدید ممنون

    16 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اولا چون شما تجربه ساخت دستگاه جوجه کشی ندارید ریسک کارتون بالاست. هر 5 تا 6 ساعت 180 درجه تخم ها چرخش دهید. تخم ها را به صورت افقی در دستگاه قرار بدهید چون چرخش هم برای شما راحت تر است. نمیتونیم درصدی برای شما تعیین کنیم چون هیچ اطلاعاتی از دستگاه و سلامت تخم عروس هلندی ها در اختیار نداریم.

13 اسفند 1403

سلام خسته نباشید من یهدستگاه جوجه کشی خانگی درست کردم الان روز ۷ هستش من وقتی نطفه سنجی کردم یه چیز دایره ای شکل قرمز بعضی هاشون بزرگ بود قرمزیه بعضیا شوهم نسبت به اونا کوچیک بودن با تخم مرغ ادی مقایسه کردم فرق داشت تخم مرغ ادی داخش قرمز نبود اما داخل تخم مرغا هیچ رگی نیست داخش هم تکون نمی خوره ایا نطفه دارن یا نه؟جوجه میشن؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    تخم مرغ ها در دمای 37 درجه بعد از 7 روز رگ ها بسته میشوند و وسط آن ها شما یک نقطه سیاه رو میبینید. اگر این نقطه را مشاهده نمی کنید پس نطفه ای وجود نداشته است.

13 اسفند 1403

سلام از چه نوع دماسنج استفاده کنیم و اینکه تخم ها حتما درمیان

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    میتونید از دما سنج های شیشه ای جیوه ای آزمایشگاهی استفاده کنید. اگر دما و تهویه و رطوبت مناسب باشد انشاالله جوجه ها در میان.

13 اسفند 1403

سلام من یک دستگاه جوجه کشی با یونولیت درست کردم و زیر لامپ یک ظرف آب گذاشتم بعد یک روز متوجه شدم که داخل یونولیت کاملا خیس شده بو خواستم بپرسم که این علتش چیه اما من رطوبت سنج ندارم

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    احتمالا ظرف آب بزرگ است و رطوبت زیاد تولید شده است. ظرف آب را کوچک تر کنید.

13 اسفند 1403

سلام فاصله لامپ ۶۰ وات تا تخم ها باید چقدر باشد؟
۲۰سانت خوبه؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    شما نمیتونید به این شکل جواب بگیرید. باید با دما سنج این کار را انجام دهید تا فاصله لامپ تا تخم ها برات مشخص بشه. باید لامپ در فاصله ای قرار بگیرد که دمای تخم ها 37/5 تا 37/7 باشد.

13 اسفند 1403

سلام ببخشید من یک دستگاه جوجه کشی درست کردم با ترموستات ۲عدد فن ولامپ ۶۰ وات دفعه اول تو ۱دقیقه به دمای ۳۷میرسه وخاموش میشه بعد از اون تو ۵ثانیه داغ میشه تو۵ثانیه سرد میشه ولامپ هی خاموش وروشن میشه بدنشم ینولیته سوراخش کردم ولی فرقی نکرد لطفا راهنمایی کنید

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اینطور که متوجه شدیم ترموستات شما گپ 0/1 یک دهم درجه دارد که بلافاصله روشن و خاموش میشه. پیشنهاد میکنیم از لامپ ضعیف تر استفاده کنید.

13 اسفند 1403

باعرض سلام یک سوال داشتم
در دست گاه جوجه کشی دست ساره که تخم ها را با دست دور میدهیم تخم مرغ را هر چند ساعت یک بار و چند درجه چرخش دهیم ؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    شما یک طرف تخم را علامت بزنید و هر 6 ساعت نیم دور یعنی 180 درجه تخم ها را بچرخانید.

13 اسفند 1403

سلام و عرض ادب خسته نباشید
بخشید بنده یک دستگاه جوجه کشی ۸۴ تایی با بدنه mdf ساختم و با فاصله ۱۰ سانت بالاتر از کف فن ۲۲۰ ولت ۱۲ در ۱۲ گزاشتم و ۵ سانت بالاتر المنت ۵۰۰ وات که چون برای دستگاه جوجه کشی زیاد بود با دیمر حرارت رو کم کردم و دیمر را ترموستات ۱۲۰۹ وصل کردم و دقیقا وسط دستگاه راک ها رو گزاشتم میخواستم بدونم با این مشخصات دستگاه من به نظرتون چیزی در میاره و به نظرتون برای کالیبره به دماسنج htc2 اعتماد کنم یا lx8011 چون هر دورا دارم و lx 8011 حدود ۱ درجه با htc اختلاف داره

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    این دما سنج هایی که گفتید هر کدام ممکن است خطا داشته باشند. پیشنهاد میکنیم که از دما سنج شیشه ای جیوه ای آزمایشگاهی برای اندازه گیری دما استفاده کنید خیلی دقیق تر و مورد اعتماد تر هستند.

13 اسفند 1403

سلام
اگه واسه چند ساعت دما روی ۳۸ ثابت بشه مشکلی داره؟
(برای تخم مرغ)

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    نه دمای 38 درجه آسیبی به تخم ها نمیزنه ولی در زمان هچ میتونه به هچ شدن جوجه ها در روز آخر کمی آسیب بزند.

13 اسفند 1403

ببخشید در زمان برق رفتگی برای تخم شتر مرغ باید چیکار کرد ایا اگر چند ساعت برق نباشد تخم ها خفه میشوند ؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    خب چند ساعت برق رفتگی برای تخم های نطفه دار زیاد است ولی دمای محیط و روز چندم جوجه کشی هم هست مهم است و این که وقتی این اتفاق رخ میده و فن ها هم از کار میفتن بهتر است بعد از یک ساعت درب دستگاه را باز کنید تا تهویه انجام بشه و هوای تازه وارد دستگاه شود.

13 اسفند 1403

سلام من یک دستگاه جوجه کشی درست کردم با ام دی اف خوبه برای بدنه دستگاه

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    بله میتونید از ام دی اف برای ساخت دستگاه جوجه کشی استفاده کنید ولی عمر دستگاه با این جنس کم میشود.

13 اسفند 1403

سلام حسته نباشید
یک کارتون 16×16 چراغ چند ولت بزارم

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز ممنون سلامت باشید
    میتونید از لامپ یخچالی استفاده کنید.

13 اسفند 1403

سلام من یک اداپتور ۱۲ولت ۲امپر ویک فن ۱۲در۱۲ ویک ترموستات۱۲۰۹ دارم میشه با این وسایل دوعدد لامپ ۱۰۰ وات وصل کرد

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    ترموستات 1209 یک خروجی 220 ولت دارد که لامپ ها را باید به اون متصل کنید. اگر فضای دستگاه شما کوچیک است یک لامپ 100 هم کافی است و خود ترموستات با آداپتوری که گفتید روشن میشه و اتوماتیک کار میکند.

13 اسفند 1403

سلام
اگر یک یونولیت در ارتفاع 25 و طول 45وعرض ان 28 داریم چه چراغی بزارم

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    یک لامپ یخچالی هم میتونه دمای این فضا را برای جوجه کشی به عدد مورد نظر برساند ولی بهتر است حنما دمای داخل دستگاه را اندازه گیری کنید.

13 اسفند 1403

سلام و خسته نباشید ببخشید من یک دستگاه جوجه کشی یونولیتی ساختم که تقریبا همه نکات رو رعایت کردم ققط رطوبت سنج ندارم و دستگاه رو چند بار تست کردم اما فقط یه بار جواب داده جنین ها هم تا روز های دهم یا هفتم هم رشد میکنن اماد بعد دیگه نه بنظروتون برای چیه؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    مهمترین چیز در جوجه کشی دما است. شما باید با یک دما سنج شیشه ای آزمایشگاهی دمای داخل دستکاه را اندازه گیری کنید و بعد تهویه مهم است و ورود و خروج هوا که به صورت آهسته اکسیژن به جوجه ها برسد.

13 اسفند 1403

سلام خسته نباشید کمی در سایتتو جستجو کردم ولی پیدا نکردم در مورد نحوه و زمان چرخوندن دستی تخم سوال داشتم که از چه مدت تا چه مدت یا در روز چند بار تخم را بچرخانیم؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز ممنون سلامت باشید
    اگر قصد داری تخم ها را با دست بچرخانید هر 6 ساعت یکبار این کار را انجام دهید. یعنی در 24 ساعت حداقل 4 بار انجام شود و بیشتر هم باشد مشکلی ندارد.

13 اسفند 1403

سلام
من دستگاه رو که درست کردم صبح الان پاشدم که تخم هارو بچرخونم لامپ سوخت،نیم سوز شد
بعد الان هم با لامپ led۲۵ واتی دمارو فعلا رو ۳۵.۷ گذاشته و اینکه قبل از این اتفاقات هم اصلا دما ثابت نمیموند بالا پایین میشد
و اینکه الان هم اینطوری شد این تخم مرغ ها جوجه میشن یا نه

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اینجوری که نمیشه گفت چقدر ممکن است آسیب دیده باشند ولی مسلما هر چقدر دما و رطوبت پایدار باشه شما هچ بهتری خواهید داشت.

13 اسفند 1403

سلام
تعداد دفعات چرخش تخم ها در روز یا شبانه روز چند بار باید باشد؟
ایا شب تا صبح هم نیاز به چرخش تخمها هست؟
فاصله زمانی چرخش چند ساعت باید باشه؟
برای تخم مرغ
ممنون

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    حداقل چرخش برای تخم های نطفه دار در هر 24 ساعت 4 بار یعنی هر 6 ساعت 180 درجه چرخش داشته باشد.

13 اسفند 1403

آقا ببخشید منم دستگاه ساختم آیا نوسان دمایی بین ۱ درجه به تخم ها آسیب میزنه؟

    15 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز
    اگر بتونی نوسان را کمتر کنید قطعا بهتر است. ولی شما میانگین دمای داخل دستگاه را اندازه گیری کنید.

29 مهر 1403

سلام خسته نباشید من تخم ها را در دمای ۳۸٫۹درجه قرار داده ام چقدر وقت یکبار باید تخم ها را بچرخانم

    29 دی 1403

    سلام دوست عزیز
    این دمایی که شما تنظیم کردین خیلی زیاد است. دما را 37/5 تا 37/7 تنظیم کنید و در هر 24 ساعت 3 تا 4 بار چرخش تخم های نطفه دار انجام شود.

16 شهریور 1403

سلام ممنون میشم هر چه سریعتر درباره چرخش تخم یا توضیحی بدید اینکه هر چند ساعت یک بار و جهت و درجه چرخشش باید چطور باشه

    30 دی 1403

    سلام دوست عزیز
    حداقل چرخش تخم ها در دستگاه جوجه کشی دست ساز 4 بار در 24 ساعت است ولی اگر بیشتر هم باشد هیچگونه آسیبی به تخم ها وارد نمیشود.

31 تیر 1403

سلام وقت بخیر من ی دستگاه جوجه کشی درست کردم
الان سه روزه توی ۳۰تا تخم گذاشتم دما کامل روی ۳۷‌.۶هست ک مشکلی نداره
اما رطوبت کللن توی این ۳روز ۸۰ بوده میخاستم ببینم مشکلی برای تخم ها بوجود نمیاد؟ یا باید چیکار کنم رطوبت پایین بیاد

    4 بهمن 1403

    سلام دوست عزیز
    رطوبت 80 برای زمان ستر زیاد است بهتر است بین 55 تا 65 درصد قرار بگیرد. از چه سیستمی برای تامین رطوبت دستگاه استفاده می کنید؟

5 خرداد 1403

سلام من می خوام دستگاه جوجه کشی درست کنم باکارتن چه‌وسایلی لازم است وچندتالامپ چندوقتی
اندازه ارتفاع کارتن۲۵
عرض۴۴

    10 بهمن 1403

    سلام دوست عزیز
    ساخت دستگاه جوجه کشی به این شکل خطای زیادی دارد ولی از لامپ یخچالی برای این اندازه که گفتید میتونید استفاده کنید. حتما برای تامین رطوبت ظرف آب هم زیرش قرار دهید.

10 فروردین 1400

من یک دستگاه جوجه کشی خودم ساختم امروز تخم هارو گذاشتم پوسته تخمه آب گرفته مشکلی نداره

    14 فروردین 1400

    سلام دوست عزیز
    زمانی که تخم مرغ ها سرد است و به صورت ناگهانی در جایی گرم و مرطوب قرار می گیرند روی آن ها شبنم میزند که در کل خوب نیست. بهتر است تخم مرغ ها اول چند ساعت در جایی نسبتا گرم قرار بگیرند سپس وارد دستگاه شوند.

1 بهمن 1399

سلام برای چرخیدن تخم ها به صورت اتوماتیک باید چی کار کنیم؟

    29 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    چرخش تخم نطفه دار راهکارهای زیادی دارد ولی ما پیشنهاد میکنیم از موتور مناسب جوجه کشی و تایمر استفاده کنید.

      20 اسفند 1399

      سلام
      خسته نباشید
      من یک دستگاه جوجه کشی درست کردم که دیروز تخم داخلش گذاشتم لحظه ای که تخم ها رو گذاشتم دما تا ۴۰٫۱ درجه رفت و فورا در دستگاه رو باز کردم به نظرتون تخم ها خراب نشد
      و یک لحظه هم رطوبت تا ۶۷ رفت و فورا رطوبت رو پایین آوردم میترسم که جوجه نش
      اما الان دما روی ۳۷٫۶ تا ۳۷٫۷ ثابت رطوبت هم بین ۵۸ تا ۶۳ نگه داشتم و تخم ها رو داخل روز هر ۲ ساعت یک بار می‌چرخونم و شب ها هم هر چهار ساعت یک بار مشکلی که پیش نمیاد ؟
      میترسم نشن جوجه تجربه ندارم بار اول
      ممنون از سایت خوبتون

        22 فروردین 1400

        سلام دوست عزیز
        چون در زمان افزایش دما سریعا دستگاه را خاموش کرده اید مشکلی ندارد. شرایط جوجه کشی با میزان دما و رطوبتی که در حال حاضر گفتید، خوب است و کار درست پیش می رود.

    30 بهمن 1399

    بنام خدا من میخواستم بدونم که شما یک فیلم آموزشی از همین دستگاه جوجه کشی ندارید

      2 اسفند 1399

      سلام دوست عزیز
      فیلم آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی ساخته و در حال تدوین است. انشاالله به زودی آپلود خواهد شد.

        6 اسفند 1399

        سلام . برای علامت گذاری روی تخم مرغ ها باماژیک علامت بزنیم ضرر داره یا بامداد علامت بزنیم؟

          1 اردیبهشت 1400

          سلام دوست عزیز
          با یک علامت کوچک مشکلی رخ نمی دهد ولی قاعدتا مداد بهتر است.

      13 اسفند 1403

      سلام دستگاه درست کردم بین دمای 35 تا 38 قطع وصل میکنه اشکال داره

        15 اسفند 1403

        سلام دوست عزیز
        نوسان دمای دستگاه جوجه کشی شما 3 درجه است که خیلی زیاد است. بهتر است دنبال راهکاری باشید تا این نوسان حداکثر به یک درجه برسد.

27 دی 1399

سلام دوستان
میشه بجای لامپ از بخاری آکواریوم استفاده کرد.درسته بخاریدآکوریوم بیرون از آب می سوزه.داخل آب بزاریم آبگرم بشه رطوبت تولید میکنه یعنی جواب میده؟

    30 دی 1399

    سلام دوست عزیز
    با این روش رطوبت دستگاه خیلی بالا میرود و امکان کنترل رطوبت وجود ندارد و باعث میشود که جوجه ها در تخم خفه شوند یا فلج به دنیا بیایند.

17 دی 1399

سلام نور چقد فاصله داشته باشع با تخم ها؟جلوی نور رو با چیزی بگیریم یا لازم نیس

    28 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    در ساخت دستگاه جوجه کشی این که دمای مورد نظر تخم نطفه دار تامین شود و نهایتا در حد چند دهم درجه نوسان داشته باشد مهم است. نزدیکی و دور بودن نور مهم نیست.

25 آذر 1399

سلام میشه برای تنظیم دما به جای دماسنج از ترموستات استفاده کرد؟

    7 فروردین 1400

    سلام دوست عزیز
    دما سنج فقط میزان دما را نشان می دهد ولی ترموستات برای اتومات و مدیریت کردن دمای تنظیم شده است.

15 مرداد 1399

سلام و خسه نباشید تخم های من دارن ب جوجه تدبیل میشن حالا ک دارن در میان چطور تغذیشون کنم و در کجا نگهداری شون کنم

    1 مهر 1399

    سلام دوست عزیز
    دمای مورد نظر برای نگهداری جوجه های 1 تا 7 روزه 37.5 تا 36.5 درجه سانتیگراد است. در 24 ساعت اول میتوانید از آرد ذرت و آب با 80 درصد شکر استفاده کنید. ولی بعد از 24 ساعت حتما دان استارتر از شرکتهای معتبر برای جوجه ها تهیه کنید.

13 مرداد 1399

با سلام
ببخشید حداقل و حداکثر دمای تخم مرغ در دوره ستر و هچر چقدر باید باشه ؟
یعنی از چه دمایی کمتر باید رله فعال شود؟
با تشکر

    10 مهر 1399

    سلام دوست عزیز
    دمای جوجه کشی در زمان ستر 37.7 یا 37.6 درجه سانتیگراد و رطوبت 58 تا 63 درصد خوب است. در زمان هچر دمای 37.2 تا 37.3 درجه سانتیگراد و رطوبت 67 تا 75 درصد مناسب است.
    تنظیم رله یا همان گپ دستگاه هم روی 0.1 یا 0.2 قرار دهید.

6 مرداد 1399

سلام برای یونولیتی در
عرض :34/5
طول : 53
ارتفاع :33/5
چه چراقی چه رنگی و چند واتی لازم است

    25 مرداد 1399

    سلام دوست عزیز
    2 عدد لامپ رشته ای شمعی 60 وات استفاده کنید کافی است.

6 مرداد 1399

یخدان یونولیتی درب دار
سرپیچ متصل به سیم
نوار چسب
لامپ 25 وات
توری مرغی با توری فلزی مناسب
دما سنج و رطوبت سنج دیجیتال
ظرف آب مناسب برای قرار گرفتن داخل یخدان
اسفنج
سلام ببخشید می خمواستم ببینم بجز اینا که دیگه به چیز دیگه ای نیاز هست یا نه بعد می خواستم ببینم رطوبت سنج باید کف یونولیت باشه میشود ازاین دسگاه برای تخم پرندگان دیگه ای میشود استفاده کرد میشود سریع جواب دهید

    25 مرداد 1399

    سلام دوست عزیز
    شما به غیر از مواردی که گفتید به یک راک برای چرخش تخم های نطفه دار دارید. پیشنهاد میکنیم از صفحه راک 360 درجه دستگاه جوجه کشی بازدید کنید.
    مهم نیست که رطوبت سنج را در چه موقعیتی قرار دهید.
    برای جوجه کشی تمام پرندگان میتوانید از این دستگاه استفاده کنید.

    14 اسفند 1403

    سلام.
    دستگاه درست کردم.ترموستات هم داره
    ولی لامپ بیشتر از یک روز دوام نمیاره
    رشته ای و 60وات هست

      16 اسفند 1403

      سلام دوست عزیز
      می تونید از یک المنت ضعیف و یک فن کامپیوتر استفاده کنید که دائم به المنت باد بزند و عمر المنت شما افزایش پیدا کند و جابجایی هوا هم بهتر انجام بشه.

8 تیر 1399

سلام خسته نباشید
من خودم دستگاه جوجه کشی بلدرچین درست کردم ولی رطوبت سنج ندارم مثلا یک کاسه اب بذارم نزدیک لامپ رطوبت دستگاه خوبه

    19 تیر 1399

    سلام دوست عزیز
    رطوبت سنج داخل دستگاه قرار دهید، اگر رطوبت دستگاه حدود 60 درصد باشد و زمان درآمدن جوجه تا نزدیک 70 درصد برسد خوب است و مشکلی ندارد.

29 خرداد 1399

سلام من یک دستگاه جوجه کشی درست کردم ترموستات هم داره که خودشدما رو تنظیم می کنه میخوام بدونم خیلی برق مصرف نمی کنه

    10 مهر 1399

    سلام منصور عزیز
    اصولا نباید برق زیادی مصرف کند چون شما کلا دمای حدود 37.5 درجه نیاز دارید. ولی در کل به کارکرد دستگاه و ورود و خروج دمای دستگاه هم بستگی دارد.

    13 اسفند 1403

    سلام ببخشیذ من کفه کارتون نمک و آرد ریختم تخمارو گذاشتم رو اونا مشکلی نداره؟ و اینکه کارتون حتما باید همجاش بسته باشه؟ برای من ی ذره بالای در کارتون بازه

      15 اسفند 1403

      سلام دوست عزیز
      برای نگهداری تخم به صورت سنتی از نمک استفاده میکردن. لازم نیست حتما در کارتن بسته باشد ولی جایی که تخم ها را نگهداری میکنید خنک باشد.

11 خرداد 1399

با سلام
تو دستگاه دست ساز زیر جوجه ها چی بزارم؟
چگونه به صورت دستی دما را تغییر دهم؟
چگونه به صورت دستی رطوبت را تغییر دهم؟

    10 مهر 1399

    سلام عرفان عزیز
    اگر منظور شما از جوجه تخم های پرندگان است که درون دستگاه است که میتوانید داخل یک سبد پلاستیکی هم قرار دهید. برای تنظیم دما یا باید ورود و خروج دما به شکلی تنظیم شود که دما از 38.2 درجه بالاتر نرود و پایین تر از 37.4 هم نیاید یا از یک دیمر برای کم کردن منبع حرارتی (لامپ یا المنت) استفاده کنید. برای تنظیم رطوبت دستی هم میتوانید با قرار دادن ظرف آب درون دستگاه و با کم و زیاد کردن سطح آب، رطوبت دستگاه را تنظیم کنید.

6 خرداد 1399

سلام من دستگاه دست ساز درست کردم تقریبا دما را تنظیم کردم ولی رطوبت را نه رطوبت سنج میتونم تهیه کنم نه رطوبت ساز آیا میشه به صورت گمان یک ظرف آب زیر لامپ گذاشت و برای کنترل رطوبت اسفنج گذاشت یا حتما باید رطوبت سنج باشه ممنون میشم راهنمایی کنید.

    10 مهر 1399

    سلام دوست عزیز
    اگر براتون خیلی مهم است باید رطوبت سنج تهیه کنید در غیر اینصورت شما کاملا باید رطوبت داخل محفظه دستگاه جوجه کشی را خوب حس کنید.

27 اردیبهشت 1399

سلام
خسته نباشید میخواستم بدونم ایا رطوبط 60 یا 70 درصد رو میشه اگه صورت رو نزدیک دستگاه ببریم احساس کنیم
یا در اون صورت رطوبط خیلی زیاده

    10 مهر 1399

    سلام دوست عزیز
    بله اگر بتوانید رطوبت داخل محفظه را حس کنید یعنی رطوبت نسبی خوبی داخل دستگاه وجود دارد.

20 اردیبهشت 1399

سلام. من امروز یکی از همکارام برام ده تا تخم کبک آورده که بزارم تو دستگاه جوجه کشی. دیروز از کوه آورده. من نمیدونم از کجا بفهمم چند روزه هستن و از دیروز تا الان که بیرون بودن خراب شدن یا نه؟ میشه راهنمایی کنین لطفا.

    10 مهر 1399

    سلام دوست عزیز
    اگر تخم کبک ها زیر پرنده بوده و نطفه شروع به رشد کرده و شما 24 ساعت آن ها را در هوای معمولی قرار داده اید احتمال خیلی زیاد تخم ها خراب شده است.

14 اردیبهشت 1399

ببخشید تخم های بلدر چین ک من گذاشتم نمیدونم چرادر نمیان امروز روز هجدهم هست و یکی رو شکستم جنین هنوزم زنده بود داشد نبزش میزد بعد مرد اعضای شکمش تشکیل نشده بود میخواستم بدونم چرا الان چیکار کنم بمونم تا در بیان در نمیان

    10 مهر 1399

    سلام دوست عزیز
    اولین کاری که شما باید انجام دهید یک دما سنج (طب سنج زیر زبانی) از داروخانه انسانی تهیه کنید و 3 تا 4 دقیقه روی تخم بلدرچین ها قرار دهید و بعد عدد دما سنج را بخوانید. با توجه به توضیحاتی که شما دادید احتمالا دمای داخل دستگاه کم است.

8 اردیبهشت 1399

سلام خسته نباشید
من دستگاه جوجه کشی خودم ساختم با کارتن تخم مرغ منظورم کارتنی ک توش تخم مرغ میرارن با لامپ پر مصرف ۱۰۰
دما بین ۳۶ تا ۳۸الی ۳۹ بالا پاییین میشه زیر تخم ها روهم کاه گذاشتم
چیکار کنم ک دما بالا پایین نشه

    1 آبان 1399

    سلام دوست عزیز
    شما برای دستگاه، تنظیم کننده ای قرار نداده اید و باید به صورت دستی کار کنید. در زمان هایی که هوا سردتر است ورودی هوا به داخل محفظه را کم کنید و در زمان هایی که دما بالا میرود ورودی هوا بیشر باشد.

28 فروردین 1399

سلام
من یک برد کنترل دستگاه جوجه کشی ساختم و برای تست کنترلر و تجربه جوجه کشی،دستگاه جوجه کشی رو کامل کزدم و 20 عدد تخممرغ داخلش گزاشتم و 15 عدد جوجه باز شد(در روز دهم 5 تخم رو بیرون انداختم چون فاسد شده بودن). روزانه 5 الی 6 بار تخم مرغ ها رو میچرخوندم.برای بار دوم تخم مرغ از همان گله(50 تا) داخل دستگاه گزاشتم که الان روز دهم هست و تمام تخم ها فاسد شده اند البته اینبار سیستم چرخش هم اتوماتیک گزاشتم. چرا بار دوم همچین اتفاقی افتاد؟

    1 آبان 1399

    سلام دوست عزیز
    اگر منظور شما از فاسد شدن این است که کمی نطفه داخل تخم مرغ رشد کرده و خراب شده ممکن است مشکل از گردش باشد. ولی اگر نطفه اصلا رشد نکرده و هیچ اتفاقی نیفتاده تخم مرغ ها نطفه دار نیستند.

      9 بهمن 1403

      با سلام من برای ساخت دستگاه از ترموستات لامپ مادون قرمز 100وات دما سنج دیجیتال یخچال یونیلتی سوال اینکه چطوری میتونم فن قرار بدم ک دما از یک درصد بالا بره یا هوا داخل تصفیه بشه چه جورین نصب کنم ک اتومات بشه اونم ترموستات میخواد تشکر ❤️

        13 بهمن 1403

        سلام دوست عزیز
        شما باید از یک فن دائم کار داخل دستگاه استفاده کنید و هر چه ترموستات شما دقیق تر باشد تنظیم دما بهتر انجام میشود. برای تسویه هوا که میگین هم با ورود و خروج هوا باید تنظیم شود.

15 دی 1398

سلام خسته نباشید. در مورد چرخش تخم مرغ ها، از چرخش به طور منظم انجام بشه، ولی به جای نیم دور آن، تخم مرغ را کامل (360)درجه بچرخانیم آیا مشکلی پیش میاد؟

    29 فروردین 1399

    سلام دوست عزیز
    شما میتوانید طوری تنظیم کنید تا تخم مرغ ها یکبار چرخش 90 درجه داشته باشند بعد از حدود 4 ساعت یک چرخش 90 درجه دیگر ولی مهم ثابت نبودن تخم نطفه دار است.

8 دی 1398

سلام خسته نباشید
ببخشید من یه دستگاه جوجه کشی با یونولیت درست کردم و یه محافظ چوبی هم براش ساختم یعنی داخل اون محافظ قرار میگیره
دستگاه من تمام اتوماتیکه یعنی هم المنت و تولید کننده رطوبت داره هم سنسورهای کنترل کنندش رو داره و درضمن باگیربکس هم تخم هارو میچرخونه من با این دستگاه جوجه کشی مرغ انجام دادم جواب داده میخواستم بدونم ایا امکانش هست با این دستگاه جوجه کشی شترمرغ انجام داد؟ دستگاه کاملا اتوماتیک و تهویه خوبی هم داره
فقط تا جایی ک مطالعه کردم گفته شده شترمرغ دردوران جوجه کشی به کولر گازی نیازه داره برای رطوبت گیری؟ این ادعا درسته؟ ممنونم از سایت خوبتون🌸🙏

    22 مرداد 1399

    سلام دوست عزیز
    از این که توانسته اید دستگاه بسازید و در جوجه کشی موفقی داشته اید بسیار خوشحال هستیم و برای شما آرزوی موفقیت روز افزون داریم.
    بله چون جوجه کشی شترمرغ بر خلاف سایر پرندگان احتیاجی به رطوبت ندارد. بنابراین رطوبت محیط باید خشک باشد پس وجود کولر گازی در مکانی که رطوبت دارد لازم است.

29 آبان 1398

سلام
برای درست کردن دستگاه جوجه کشی خانگی با یخدان یونولیتی، آیا سایز مشخصی باید استفاده کرد. ممنون میشم کمکم کنید و راهنمایی کامل کنید.

    27 آذر 1398

    سلام دوست عزیز
    برای ساخت دستگاه نیازی به یونولیت با سایز خاصی نیست. بر اساس تعداد تخم های نطفه داری که قصد جوجه کشی دارید؛ المنت و فن و محفظه خود را انتخاب کنید.

    16 اسفند 1403

    سلام اسم ا ن دستگاه که وقتی دما به ۳۷” رسید لامپ رو خاموش میکنه چیه

      18 اسفند 1403

      سلام دوست عزیز
      اگر فقط قصد دارید دما را قطع کند ترموستات است که در 2 مدل دیجیتال و آنالوگ وجود دارد.

7 مهر 1398

سلام برای یک یونولیت به ابعاد ۱۳_۲۲_۲۵ لامپ چند وات کفایت میکند؟

    24 آذر 1398

    سلام عرفان عزیز
    پیشنهاد میکنیم از یک لامپ 100 وات در ساخت دستگاه استفاده کنید و از ترموستات هم استفاده کنید تا دما را با قطع و وصل کردن تنظیم کند.

23 تیر 1398

سلام برای کنترل رطوبت اگر با حدس و ازمایش بشه یه جور رطوبت رو تنظیم کرد.میشه تخم طوطیسانان هم جوجه کرد یا به رطوبت ساز نیاز داره؟

    30 مرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    آزمایش کار عملی است و اگر درست انجام شود تا حدود زیادی می شود به آن اطمینان کرد. ولی حدس زدن ریسک خیلی بالایی دارد. اگر سیستم کنترلی که شما در ساخت دستگاه جوجه کشی از آن استفاده می کنید قابلیت نصب رطوبت ساز را دارد پس بهتر است استفاده کنید.

22 تیر 1398

سلام خسته نباشید
من دستگاهی درست کردم ولی کنترلر ندارم که چرخش تخم ها را به صورت اتومات انجام دهد برا همین تخم ها را به روش الاکلنگی ۴۵ درجه میچرخونم ولی موتور دستگاه به صورت داعم و ۲۴ ساعته در برق است یعنی تخم ها داعما آروم آروم ۴۵ درجه می چرخند آیا با این روش میتوان جوجه کشی کرد با چرخش داعمی تخم ها به جوجه تبدیل میشود یا نه

    31 مرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    مشکلی ندارد ولی شما در هر 24 ساعت 4 بار تخم نطفه دارها را بچرخانید کافیست.

11 تیر 1398

سلام آیا از موتور شیشه پاک کن ماشین برای چرخاندن راک ها میشه استفاده کرد

    12 تیر 1398

    سلام دوست عزیز
    اگر تعداد تخم مرغ کم باشد و راک سبک باشد مشکلی ندارد.

28 خرداد 1398

میشه با یک جعبه ۱۰ در ۱۰ ، یک لامپ ۲۵ ولتی و یک ضرف اب دستگاه جوجه کشی درست کرد؟؟؟

    28 خرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    امکان ساخت دستگاه جوجه کشی با جعبه 10*10 وجود ندارد و باید جعبه بزرگ تری انتخاب کنید. علاوه بر لامپ و ظرف آب حتما دما سنج هم تهیه کنید و در روز 4 الی 5 بار تخم مرغ ها را بچرخانید.

23 خرداد 1398

سلام آیا با لامپ 40 پر مصرف می توان جوجه کشی کرد

    23 خرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    بستگی به اندازه دستگاهی که میخواهید بسازید دارد اگر دستگاه کوچک باشد می توانید برای تامین دما به جای المنت از لامپ 40 وات استفاده کنید.

22 خرداد 1398

با سلام وعرض ادب .ممنون بابت سایت خوب وبسیار مفیدتون.

22 خرداد 1398

چکارکنم تخم مرغ ها خودشان بچرخند

    23 خرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    جهت چرخش اتوماتیک تخم مرغ ها می توانید در ساخت دستگاه جوجه کشی از راک و موتور استفاده کنید. برای خرید این موارد می توانید با واحد فروش شرکت تماس بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند.
    02177955451 داخلی 1

17 خرداد 1398

سلام چطور باید دما و رطوبت را کنترل کرد حتی رطوبت و دما سنج هم کار سختی چون حتی شبانه کی ما خواب هستیم دیگر نمی تونیم دما و رطوبت را کنترل کنم لطفا راهنمای کنید

    23 خرداد 1398

    سلام سروش عزیز
    شما می توانید از سیستم کنترل استفاده کنید تا دما و رطوبت به صورت اتوماتیک کنترل شود.
    جهت تهیه سیستم کنترل هوشمند می توانید با واحد فروش شرکت تماس بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند.
    02177955451

11 خرداد 1398

من دستگاه رطوبت سنج ندارم

    12 خرداد 1398

    سلام امیر عزیز
    شما می توانید جهت سفارش دستگاه رطوبت سنج با واحد فروش شرکت تماس بگیرید.
    02177955451 داخلی 1

8 خرداد 1398

سلام خسته نباشید.چراغ داخل دستگاه را همیشه روشن بگذاریم؟یعنی اصلا خاموش نکنیم؟ اگه همیشه روشن بزاریم لامپ منفجر نمیشود؟

    15 تیر 1398

    سلام دوست عزیز
    نمیدونم دستگاه شما چیست ولی دستگاه های بلدرچین دماوند چراغ داخل دستگاه ندارند مگر این که خودتان دستگاه ساخته باشید. ولی بعید است چراغ منفجر شود.

8 خرداد 1398

یه سؤال در روز 21 ام که میخوان جوجه ها در بیان آیا باید دستگاه رو خاموش کنیم تا جوجه کامل در بیاد؟

    7 مرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    خیر تا زمانی که تخم در دستگاه است باید روشن باشد.

5 خرداد 1398

سلام امکانش هست بجای لامپ رشته ای از بخاری اکواریوم که خودش قابلیت تنظیم دما داره استفاده کرد بعد یک فن سی پیوکامپیوتر هم برای متعادل کردن محیط داخل دستگاه استفاده کرد

    27 مرداد 1398

    سلام امیر عزیز
    بخاری های آکواریوم در خارج از آب زود میسوزند و با قرار دادن در دستگاه جوجه کشی احتمال شکستن هم دارند. پیشنهاد می کنیم از لامپ یا المنت در ساخت دستگاه جوجه کشی استفاده کنید.

19 اردیبهشت 1398

عرض سلام وخسته نباشید به شما!

میخواستم بدونم آیا وقتی که داریم تخم هارا میچرخونیم اگه ی وقتی تخم هاتند بچرخه و ی ضربه ریز بخورند …تخم ها خراب میشند؟…
…..باتشکر…..

    19 اردیبهشت 1398

    سلام دوست عزیز
    اگر ضربه زیاد باشد باعث پاره شدن کیسه هوا می شود و تخم های نطفه دار خراب می شوند.

4 اردیبهشت 1398

سلام من با یخچال میخوام دستگاه درست کنم. با توجه به این قیمت رطوبت ساز،پول کافی براش ندارم و اگر بخوام از ایده یک ظرف آب و فن استفاده کنیم می تونم که فن کنار آب رو به کنترلر وصل کنم تا رطوبت ثابت بمونه؟؟

    4 اردیبهشت 1398

    سلام دوست عزیز
    راهکاری که به ذهن شما رسیده است کاملا درست است و می توانید از این تکنیک در ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال استفاده کنید.

3 اردیبهشت 1398

سلام برای دستگاهی که سیصد و خورده ای ظرفیت داره چه مدل رطوبت سازی بگیرم؟؟

    2 خرداد 1398

    سلام دوست عزیز
    پیشنهاد می کنیم رطوبت ساز دیسکی تهیه کیند. جهت خرید و کسب مشاوره می توانید با واحد فروش تماس بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند.
    02177955451 داخلی 1

2 اردیبهشت 1398

سلام من میخوام با یخچال،یک دستگاه بسازم اما بنظرتون از نظر فروش موفق میشم چون تصمیم دارم در تا ظرفیت سیصد و خورده ای بسازم.
راهنمای میکنید که راک رو از کجا بگیرم؟؟

    12 اردیبهشت 1398

    سلام امیر عزیز
    امکان ساخت دستگاه جوجه کشی با یخچال وجود دارد. ولی نمی توانیم با قاطعیت بگوییم که در فروش موفق خواهید شد. اگر دستگاهی بسازید که بتواند تخم نطفه دار پرندگان را به جوجه تبدیل کند ان شاالله موفق می شوید.
    شرکت بلدرچین دماوند فروش راک انجام می دهد ولی در حال حاضر به دلیل ترافیک کاری بالا موقتا فروش راک متوقف شده است.

      13 اسفند 1403

      سلام من دستگاه باجعبه درست کردم و دستگاه تا دمای 43هم رفت ولی من بعد دو دقیقه درستش کردم وکم کردم آیا تخم ها مرده اند

        15 اسفند 1403

        سلام دوست عزیز
        اگر دمای 43 درجه حدود 30 تا 40 دقیقه در دستگاه جوجه کشی باشه تمام تخم ها میمیرند.

31 فروردین 1398

سلام من دستگاه جوجه کشی رو ساختم رطوبط دماش با چیز هایی که شما گفتید تفاوت داره هر کاری میکنم یکسان با عدادی شما نمیشه
چیکارکنم جواب رو به جمیلم ارسال کنید

    17 تیر 1398

    سلام دوست عزیز
    اگر تنظیم دما و رطوبت دستگاه شما به صورت دستی باشد باید مرتبا به دستگاه جوجه کشی سرکشی کنید. اگر اتوماتیک است که خودش تنظیم می کند. البته در هر دو حال کمی نوسان برای دما و رطوبت وجود دارد.

31 فروردین 1398

باعرض سلام و خسته نباشید
اگر درمدت طول ۲۱روز یه وقت اتفاقی دمای دستگاه برای یکی دوساعت بره رو ۳۹ یا بیاد رو ۳۵ به تخم های نطفه دار صدمه ای میزنه یانه؟

    17 تیر 1398

    سلام دوست عزیز
    برای این زمان که گفتید دمای 35 تا 39 درجه سانتی گراد مشکل خاصی پیش نمیاد.

19 فروردین 1398

سلام من دستگاه ساختم ولی دما زیادی میره بالا و با بالا رفتن دما رطوبتم هم میاد پایین

    24 فروردین 1398

    سلام دوست عزیز
    در ساخت دستگاه جوجه کشی از چه بردی ( سیستم کنترل ) استفاده کرده اید؟ برد باید قابلیت این را داشته باشد که دما و رطوبت دستگاه را تنظیم کند و نهایتا چند دهم درجه نوسان داشته باشد تا مشکل شما رفع شود.

    20 اسفند 1403

    سلام دوست عزیز ممنون از مطالب خوبتون من درست کردم لامپ 100 گذاشتم ولی حرارت خیلی زیاد بود لامپ چند وات بزنم بعد داخل کاسه فلزی اب بزارم یا لاکی بعد چیزی هست که بتونم نور کم زیاد کنم ممنون

      22 اسفند 1403

      سلام دوست عزیز
      بهتر است شما سر راه لامپ یک ترموستات نصب کنید تا زمانی که دما بالا میرود لامپ را خاموش کند. در غیر این صورت شما همیشه یا بالا رفتن دما یا نرسیدن به حد نصاب دما را دارید. برای تامین رطوبت دستگاه جوجه کشی تفاوتی ندارد از چه ظرفی استفاده میکنید.

18 فروردین 1398

سلام ببخشید در دستگاه جوجه کشی دست ساز گفتین روزی 4بار تخم مرغ هارو بچرخونید این شامل شب هم میشه؟

    25 فروردین 1398

    سلام دوست عزیز
    بله. بهتر است شما هر 6 ساعت این کار را انجام دهید.

4 اسفند 1397

سلام من وسایل دستگاه جوجه کشی میخوام شماداریدوقیمت تمام شده لطف میکنیدبگیدارسالم میکنید؟

    6 اسفند 1397

    سلام دوست عزیز لوازم ساخت دستگاه جوجه کشی موجود است. شما می توانید جهت خرید و استعلام قیمت با واحد فروش تماس بگیرید. ارسال به تمامی نقاط ایران انجام می شود.
    02177955451

4 اسفند 1397

سلام.ببخشید میشه تو شیشه اکواریوم دستگاه درست کرد که از بالا فقط سوراخ داشته باشه برا تهویه؟

    25 اردیبهشت 1398

    سلام سعید عزیز
    امکان ساخت دستگاه جوجه کشی با آکواریوم وجود دارد. ولی این که چطور تمام نکات در آن لحاظ شود مهم است. پیشنهاد می کنیم قبل از شروع ساخت دستگاه با مشاورین شرکت تماس بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند.
    تلفن تماس: 02177955451

2 اسفند 1397

ممنون از وب خودتون از زحماتتون

26 دی 1397

سلام روز های اول که تخم مرغ ها داخل دستگاه دست ساز قرار میدیم اونوقت اگر هروز درب دستگاه برداریم تخم هارو بچرخونیم تخم ها خراب نمیشه

    2 بهمن 1397

    سلام دوست عزیز
    خیر. ولی اگر دستی کار گردش تخم های نطفه دار را انجام می دهید حداقل روزی 4 بار باید انجام دهید و 4 بار باید درب دستگاه جوجه کشی دست ساز شما باز شود. بنابراین فضای بیرون دستگاه گرم باشد و سریعا درب دستگاه بسته شود.

      14 اسفند 1403

      سلام اگر نور لامپ مستقیم به تخم مرغ بتابه تخم مرغ خراب میشه؟

        16 اسفند 1403

        سلام دوست عزیز
        گرمای لامپ وقتی دائما ری تخم ها باشد به مرور خیلی گرم میشوند و تخم مرغ ها پخته میشوند.
        شما باید هوای گرم 37/5 درجه را به حالت چرخشی در دستگاه داشته باشید.

23 دی 1397

سلام
نور لامپ باید بتابه به تخم یانه
اگه بخاد بتابه چه نوری باشه بهتره

    9 بهمن 1397

    سلام دوست عزیز
    احتیاجی به تابیدن نور به تخم ها نیست.

22 دی 1397

بعداز۱۰روزباچراغ قوه تخمهارونگاه کردم یه نقطه سیاه وسط بودواطرافش رگهای خونی.دقیقاًمثل عکسی که نشون دادیدولی روز۱۹نگاه کردم اون نقطه سیاه بزرگ شده ولی توی تخمهامایع آبکی هست.آیاعادیه این مایع؟اگرعادی نیست پس کجای کارم مشکل داره؟لطفاًراهنمایی کنید

    8 اسفند 1397

    سلام دوست عزیز
    با توجه به توضیحات شما تا این جای کار درست و باید تا پایان راه طی شود و بعد از هچ شدن مورد بررسی قرار گیرد. پیشنهاد می کنیم مقاله افزایش درصد جوجه درآوری را نیز مطالعه فرمایید.

21 دی 1397

برای جوجه کشی خانگی چجور ماشینی بهتره باکدوم برند ؟؟؟

    8 اسفند 1397

    سلام دوست عزیز
    بستگی دارد که شما قصد تولید چه تعداد جوجه را دارید. دستگاه های بلدرچین دماوند پر فروش ترین برند دستگاه با سایزهای مختلف از 84 عددی تا 1850 عددی است. پیشنهاد می کنیم صفحه دستگاه جوجه کشی خانگی دماوند را ملاحظه کنید و سپس تصمیم خود را بگیرید.

28 آذر 1397

سلام اگر برای چرخش تخم ها از روش الاکلنگی 45درجه استفاده کنیم هر چند ساعت باید صورت بگیرد

    27 دی 1397

    سلام دوست عزیز
    حداقل هر 4 ساعت خوب است.

28 آذر 1397

سلام خسته نباشین علت کج شدن پای بلدرچین یک روزه چیست؟

    27 دی 1397

    سلام دوست عزیز
    امکان دارد ژنتیک باشد یا تغذیه ضعیف مادری یا بعد از تخم درآمدن زیر پای پرنده ها سرامیک یا چیز سر بوده است. زیر پای پرنده باید زبر باشد.

17 آبان 1397

سلام ببخشید تخم هارابه چه صورت بگذاریم خوابیده یاراسته مدل گذاشتن تخمهارادرون دستگاه میشه نشون بدیدبی زحمت ممنون.

    8 آذر 1397

    سلام دوست عزیز
    پس از این که ساخت دستگاه جوجه کشی تمام شد تخم پرندگان را به صورت عمودی در شانه های مخصوص خودشان و نوک تخم مرغ رو به پایین باشد و توصیه می شود تخم غاز افقی در سبد قرار داده شود.

15 مهر 1397

سلام
ممنون از اطلاعات مفید شما
واینگه چخش تخم ها اگر روی صفحه ای چیدمان شده باشه و 90 تا180 حول محور بچرخه درست هست؟

    29 مهر 1397

    سلام دوست عزیز
    این نوع چرخش هم مناسب است و مشکل برای تخم نطفه دار به وجود نمی آورد. البته هدف نچسبیدن زرده به دیواره است که روزی حداقل 4 بار مناسب است.

13 مهر 1397

یک کتاب جوجه کشی و وسایل جوجه کشی از کجا تهیه کنیم.

    29 مهر 1397

    سلام دوست عزیز
    از بخش محصولات سایت می توانید تهیه نمایید.

12 مهر 1397

سلام
چگونه جوجه بلدرچین یک روزه را پرورش بدیم یعنی دمای محیط چقدر باشه٬و……

    24 مهر 1397

    سلام دوست عزیز
    پرورش جوجه بلدرچین هم مانند جوجه مرغ است. فقط احتیاج به گرمای بیشتر 38 تا 39 درجه در چند روز اول دارد. برای تهیه دان به جاهای معتبر مراجعه کنید با از حدول جیره غذایی که در تصویر زیر قابل مشاهده می باشد استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم مقاله پرورش بلدرچین را نیز مطالعه کنید.
    جیره غذایی بلدرچین

4 مهر 1397

میشه از همین دستگاه جوجه کشی خانگی برای تخم های عروس هلندی هم استفاده کرد؟
ممنون از اطلاعات کاملتون

    9 مهر 1397

    سلام دوست عزیز
    پس از ساخت دستگاه با تنطیم دما و رطوبت مناسب تخم عروس هلندی می توانید این کار را انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد پیشنهاد می کنیم مقاله جوجه کشی عروس هلندی با دستگاه را مطالعه فرمایید.

25 شهریور 1397

سلام ببخشید دستگاه باید به طور شبانه روز رکشن باشه؟؟ و اینکه از تخم مرغ کارخانه ای یا رسمی جوجه نمیدن اگه بزارم تو دستگاه.

    27 شهریور 1397

    سلام دوست عزیز
    اگر قرار است شما تخم داخل دستگاه بذارید تا تبدیل به جوجه شود باید دستگاه روشن باشد. هر تخم پرنده ای که شرایط جوجه کشی را داشته باشد شما می توانید داخل دستگاه قرار دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله درصد جوجه درآوری به چه عواملی بستگی دارد مراجعه کنید.

23 شهریور 1397

سلام وسایل ساخت دستگاه جوجه کشی چه قدر هستش

    27 شهریور 1397

    سلام دوست عزیز
    جهت استعلام قیمت قطعات ساخت دستگاه جوجه کشی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
    تلفن تماس: 02177955451

    24 خرداد 1399

    سلام
    من یک دستگاه جوجه کشی ساختم. فقط خواستم بدونم باید لامپ دستگاه طی۲۱ روز ۲۴ ساعته روشن باشد؟؟
    یعنی اصلا نباید خاموش کرد دستگاه رو؟؟

      10 مهر 1399

      سلام دوست عزیز
      دستگاه جوجه کشی که شما ساخته اید ظاهرا به صورت دستی تنظیم میشود و شما سعی کنید دمای بین 37.5 تا 38.2 درجه را در زمان ستر و رمان هچر بین 37 تا 37.5 کنترل کنید.

4 شهریور 1397

سلام..تخم هارو هر چند ساعت یه بار باید چرخوند تو دستگاه دست سازی

    22 مهر 1397

    سلام دوست عزیز
    در دستگاه جوجه کشی دست ساز بهتر است حداقل روزی 4 بار بچرخانید. این کار کمک می کند که زرده به پوسته نچسبد و هچ خوبی داشته باشید.

13 تیر 1397

وسایل ساخت دستگاه چنه

13 تیر 1397

با سلام ببخشید قیمت وسایل ساخت دستگاه جوجه کشی چنده

29 خرداد 1397

سلام دما ورطوبت دستگاه در دوران ستر وهچر باید روی چند باشه

    29 خرداد 1397

    سلام دوست عزیز
    دما و و رطوبت بستگی به نوع تخمی که در دستگاه گذاشته میشود دارد. برای جوجه کشی برخی پرندگان به شرح زیر است:
    دما و رطوبت جوجه کشی

26 خرداد 1397

چنده وسایل مورد نیاز

16 خرداد 1397

سلام خسته نباشید شما در بالا گفتید که باید تخم مرغ ها را به صورت منظم نیم دور یا یک چهارم چرخ داد اما نگفتید که این کار باید هر چند ساعت انجام بشه؟؟

    29 مهر 1397

    سلام دوست عزیز
    اگر خودتان قصد ساخت دستگاه جوجه کشی دارید باید حداقل روزی 4 بار این کار صورت بگیرد که زرده به دیواره نچسبد.

6 خرداد 1397

سلام چطوری میتونم دماورطوبت دستگاه جوجه کشی رو تنظیم کنم

    6 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    برای تنظیم میزان دما و رطوبت میتوانید ار ترموستات یا سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی استفاده کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین شرکت تماس بگیرید. 02177955451 داخلی 2

5 خرداد 1397

سلام.
مر هر کاری میکنم رطوبت تنظیم نمیشه ظرف اب هم داخلش گذاشتم.یک راهکار بدید بهم لطفا

    6 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    رطوبت تقریبا به صورت نسبی است، یعنی در زمان ستر برای مرغ از 55 درصد تا 65 درصد و در زمان هچر 65 درصد تا 80 درصد نوسان داشته باشد مشکلی ندارد.

5 خرداد 1397

سلام این دستگاه رو پرندگان وحشی هم جواب میده؟؟مثل بلبل خرما و یا هدهد؟

    6 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    اگر امکان تنظیم دقیق دما و رطوبت در دستگاهی که میسازید وجود داشته باشد میتوانید جوجه کشی پرندگانی که نام بردید را انجام دهید.

3 خرداد 1397

سلام.
جوجه که از تخم بیرون اومد باید از دستگاه بیاریمش بیرون یا باید باشن تو دستگاه؟
اگه باید بمونند چند وقت باید باشند؟

    6 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    بلافاصله جوجه را از دستگاه خارج نکنید. 16 تا 18 ساعت در دستگاه بماند تا بقیه جوجه ها هم از تخم خارج شوند سپس با هم از دستگاه بیرون بیاورید.

31 اردیبهشت 1397

سلام !
برای ساخت دستگاه جوجه کشی حتما باید از جعبه یخدان استفاده بشه؟
اگه از جانونی استفاده بشه ،، شدنی نیست؟

    6 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    امکان ساخت دستگاه جوجه کشی با جا نانی هم وجود دارد. فقط جا نانی عایق کمتری نسبت به یخدان یونولیتی دارد.

30 اردیبهشت 1397

آیا دما سنج و رطوبت سنج بدون سیم سنسور. میتونه مثل سنسور دار ها عمل که؟

    6 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    بله بعضی از دستگاه های دماسنج و رطوبت سنج بدون سنسور هستند و در حقیقت سنسور به خود بدنه متصل است.

29 اردیبهشت 1397

سلام خسته نباشید
دماسنج و رطوبت سنج دیجیتال از کجا باید تهیه کنیم؟؟؟
دماسنج هم حتما باید دیجیتال باشه یا دماسنج جیوه ای هم میشه استفاده کرد؟؟

    3 آبان 1397

    سلام دوست عزیز
    دما سنج و رطوبت سنج را می توانید از مغازه ها و فروشگاه هایی که لوازم آزمایشگاهی می فروشند تهیه کنید.
    دما سنج های جیوه ای که جنس بدنه آن ها تماما شیشه می باشد و در آزمایشگاه ها استفاده می شود و دما سنج هایی که در مطب ها و داروخانه ها موجود هست جهت اندازه گیری مناسب هستند.
    جهت تهیه رطوبت سنج عقربه ای نیز می توانید با دفتر بلدرچین دماوند تماس بگیرید.
    تلفن تماس: 02177955451

24 اردیبهشت 1397

سلام چرخش تخم ها هر چند وقت یک بار باید انجام شود

    2 بهمن 1399

    سلام دوست عزیز
    تقریبا هر 24 ساعت 4 تا 6 بار چرخش کافیست.

12 اردیبهشت 1397

غذای جوجه ها توی نوزادی چی باید باشه

    16 اردیبهشت 1397

    سلام
    در 24 ساعت اول که جوجه از تخم خارج می شود برای رفع تشنگی آن ها از مخلوط 8 گرم شکر در یک لیتر آب و برای رفع گرسنگی جوجه ها از آرد ذرت استفاده کنید. بعد از 24 ساعت دان کامل به جوجه ها داده شود.

      21 خرداد 1397

      سلام شما وسایل مورد نیاز دستگاه رو دارید

        23 خرداد 1397

        سلام دوست عزیز
        بله لوازم مورد نیاز حهت ساخت دستگاه جوجه کشی موجود می باشد.

          26 خرداد 1397

          چنده وسایل مورد نیاز

23 فروردین 1397

سلام باید برای مادر مصنوعی جوجه ها چکار کنیم

    22 دی 1399

    سلام دوست عزیز
    اگر تعداد جوجه ها کم است از لامپهای رشته ای 100 وات (لامپ های قدیمی) و اگر تعداد جوجه ها زیاد است از لامپهای گرمایشی مادون قرمز 2500 وات استفاده کنید.

10 بهمن 1396

سلام من یه گیربکس دستگاه جوجه کشی ۵۸۸ تا بی میخوام.

    18 اردیبهشت 1398

    سلام دوست عزیز
    لطفا با واحد فروش شرکت تماس بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند.
    تلفن تماس: 02177955451

22 دی 1396

سلام از لامپ کم مصرف میشه به جای لامپ رشته ای استفاده کرد؟؟؟؟؟؟!!

    19 اردیبهشت 1397

    سلام
    از هر نوع لامپی که تولید گرما کند می توان در ساخت دستگاه جوجه کشی استفاده کرد.