آموزش پرورش قرقاول

قرقاول
کپی لینک

قرقاول یکی از پرندگانی است که گوشت آن خواص زیادی دارد. از این رو بسیار مورد توجه خانواده های ایرانی قرار گرفته است. به همین دلیل افراد زیادی به دنبال آموزش پرورش قرقاول هستند. این روزها مردم بسیار به خوراک خود اهمیت می دهند و بسیار هوشمندانه مواد غذایی خود را انتخاب می کنند.

از آن جایی که از مضرات مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز آگاه هستند، تمایل بیشتری به گوشت طیور پیدا کرده اند. قرقاول پرنده ای بسیار خوش رنگ و خوش گوشت است. گوشت این پرنده کمترین میزان چربی اشباع شده را دارد. از این رو برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند تنگی نفس، رماتیسم و غیره توصیه می شود.

با توجه به فواید استفاده از این گوشت مصرف آن به شدت افزایش کرده که در نهایت توجه پرورش دهندگان را به خود جلب کرده است. از این رو قصد داریم در مقاله پیش رو اطلاعات کافی در رابطه با پرورش قرقاول در اختیار شما بگذاریم؛ بنابراین تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

پرورش قرقاول معمولا به دو دلیل انجام می شود. دلیل اول کسب درآمد. دلیل دوم علاقه به این پرنده ی زیبا. در اکثر مواقع فقط کسب درآمد دلیلی برای شروع این کار می باشد. آیا شما هم برای کسب درآمد به فکر پرورش قرقاول افتاده اید؟ اگر جواب شما بله می باشد توصیه میکنیم هرگز به سمت این کار نروید. دلیل این حرف کاملا مشخص می باشد.

 علاقه نداشتن به قرقاول و تنها به فکر کسب درآمد بودن مطمئنا شما را به موفقیت نخواهد رساند. این مقاله برای کسانی مفید است که ابتدا به قرقاول علاقه داشته و در کنار آن به دنبال راهی برای رسیدن به درآمد می باشند. شاید این مقاله مقداری طولانی باشد. توصیه می کنیم اگر می خواهید در این کار (پرورش قرقاول) موفق باشید حتما تمامی بخش ها را مطالعه کنید.

روش های پرورش قرقاول

به طور کلی پرورش قرقاول به دو روش انجام می شود. راه اول تهیه کردن تعدادی قرقاول مولد است. راه دوم خرید تخم نطفه دار قرقاول برای جوجه کشی و تولید جوجه قرقاول است. هر دو روش دارای نکاتی می باشد که میزان موفقیت در کار پرورش قرقاول را افزایش می دهد. ما در این جا هر دو راه را کاملا توضیح داده ایم.

راه اول پرورش قرقاول: خرید قرقاول مولد

اگر شما خرید گله مولد قرقاول را برای شروع کار انتخاب کرده اید به نکات زیر توجه کنید.

اولین نکته سن قرقاول ها می باشد. سن قرقاول های مولدی که خریداری می شوند باید 11 الی 17 ماه باشد.

دومین نکته رعایت تعداد قرقاول های ماده و نر نسبت به هم است. در مقابل هر 8 عدد قرقاول ماده حداقل یک عدد نر باید خرید. مثلا برای 50  قرقاول ماده تقریبا 7 عدد قرقاول نر نیاز داریم.

سومین نکته نوع سیستم انتخابی برای پرورش می باشد. قرقاول مادر را می توان در دو نوع سیستم پرورش داد. اول در قفس قرقاول، دوم بر روی بستر. استفاده از قفس برای قرقاول ها مزایا و معایب دارد که بعدا به آن اشاره خواهیم کرد.

گله پرورش قرقاول

12 نکته بسیار مهم در پرورش و نگهداری گله مولد قرقاول

  1. بهتر است گله قرقاول مادر روی بستر نگهداری شود.
  2. هر 4 عدد قرقاول دستکم یک متر مربع فضا نیاز دارند.
  3. نظافت بستر را رعایت کرده و به فاصله های منظم ضدعفونی و تمیز کنید.
  4. از قرقاول هایی که نسبت خواهر و برادری دارند برای تشکیل گله استفاده نکنید.
  5. سیستم روشنایی محیط پرورش قرقاول باید توان تنظیم نور را داشته باشد.
  6. مناسب ترین اندازه ی نور در زمان تخم گذاری 10 الی 15 لوکس می باشد.
  7. روشنایی های با میزان زیاد باعث ایجاد بیماری کانی بالیسم که به معنی هم دیگر خواری می باشد در بین گله خواهد شد.
  8. تهویه سالن اهمیت زیادی دارد. تهویه باید دائم و منظم بوده و شدت آن نباید به صورتی باشد که شوک دمایی در سالن ایجاد کند.
  9. کنترل حرارت سالن قرقاول مولد باعث بالا رفتن کیفیت تولید شده و جلوی استرس های دمایی را می گیرد. بهترین دما 22 تا 26 درجه می باشد.
  10. کنترل رطوبت در محدود مجاز باعث خشک ماندن بستر شده و از ایجاد لجن و قارچ درکف بستر جلوگیری می کند. بهترین رطوبت سالن قرقاول 25 الی 50 می باشد.
  11. رطوبت کم ( خشک بودن بستر ) قرقاول را دچار بیماری های تنفسی می کند.
  12. استرس را در محل کنترل کنید. استرس می تواند از تغییر ناگهانی نور و یا خاموشی های بیجا، ورود یک شخص، حیوان و یا شیئ نا آشنا برای پرندگان و یا ایجاد صدا باشد. مهمترین استرس ها توسط تغییرات جیره غذایی و دمای محیط حاصل می شوند.

راه دوم پرورش قرقاول: خرید تخم نطفه دار قرقاول برای جوجه کشی و تولید جوجه

می توانید برای شروع کار با خرید تخم نطفه دار قرقاول، کار را شروع کنید. پیشنهاد ما برای شروع، جوجه کشی با حدود 500 عدد تخم نطفه دار قرقاول است. این کار باعث می شود تا با تکنیک های جوجه کشی قرقاول آشنا شوید. میزان هچ جوجه کشی از قرقاول آمریکایی در صورت استفاده از دستگاه جوجه کشی مناسب و رعایت شرایط محیطی حدود 70 درصد است. بعد از یک دوره جوجه کشی که 24 تا  26 روز می باشد حدود 350 عدد جوجه قرقاول خواهید داشت.

جوجه کشی قرقاول برای شروع پرورش قرقاول

6 توصیه مهم برای جوجه کشی قرقاول

  1. برداشت تخم‌ قرقاول تقریبا هر یك ساعت و با نظم مشخصی انجام شود. با این کار از تعداد تخم هایی که مناسب جوجه کشی قرقاول نمی باشند کاسته می شود.
  2. تخم هایی که توسط قرقاول ها گذاشته شده را سریع جمع و تمیز کنید. میتوانید تخم ها را در مکانی مناسب که دارای دمای 15 درجه سانتیگراد، رطوبت 75 درصد است نگهداری کنید. مدت زمان نگهداری این تخم ها نهایتا دو هفته می باشد.
  3. اگر مجبور به نگهداری تخم ها بیشتر از دو هفته می باشید چرخش آنها در طی روز را فراموش نکنید. یک دفعه چرخاندن کافی می باشد.
  4. تخم های نطفه دار را پیش از ورود به دستگاه ضدعفونی کنید.
  5. جنین های در حال رشد داخل دستگاه نسبت به صداهای نابجا حساس هستند. وجود استرس های صوتی می تواند موجب تلف شدن آنها شود.
  6. استفاده از بخار سازهای دیسکی و تولید رطوبت ملایم تاثیر بسیار بالا بر جوجه درآوری بهتر دارد.

[recent_posts]

اهمیت پرورش قرقاول

قرقاول پرنده ای زیباست که گوشت آن علاوه بر نبود چربی خواص زیادی دارد. این گوشت حاوی گروه عظیمی از ویتامین ها و مواد معدنی است. یکی از ویژگی هایی که گوشت این پرنده را ممتاز می کند، این است که سریع هضم می شود.

با مصرف گوشت این پرنده هیچ عارضه ای برای سیستم گوارشی شما پیش نخواهد آمد. تمام این ویژگی ها در کنار یکدیگر منجر به محبوبیت گوشت قرقاول شده است. اما از آن جایی که پرورش قرقاول بسیار آسان است، توجه بسیاری از پرورش دهندگان را به خود جلب می کند.

این پرنده بدن بسیار مقاومی دارد. از این رو در برابر بیماری ها و شرایط نامساعد آب و هوایی بسیار سازگار خواهد بود. علاوه بر این قرقاول نیاز به مراقبت فراوانی ندارد. به عنوان مثال این پرنده جیره غذایی خود را مدیریت می کند.

تنها کافی است که انبوهی دانه در دستری این پرنده قرار دهید، خواهید دید که بیش از یک وعده غذایی خود مصرف نمی کند. این پرنده در همان سال اول جفت گیری می کند و بسیار پرنده کم سر و صدایی است.

اهمیت پرورش قرقاول

آشنایی با اهمیت های پرورش قرقاول

هزینه پرورش قرقاول

هزینه های پرورش این پرنده نسبت به سایر ماکیان کمتر است. از طرفی دیگر با توجه به مقاوم بودن بدن این پرنده نسبت به گرما و سرما، هزینه های اولیه شما کمتر خواهند شد. حتما می پرسید چگونه؟ هزینه های سیستم گرمایشی و سرمایشی محل پرورش کاهش پیدا می کند.

اما در مکان هایی با آب و هوای سردسیر یا گرمسیر باید خرید سیستم های گرمایشی و خنک کننده را جدی بگیرید. در غیر این صورت شاهد تلف شدن جوجه ها خواهید بود که ضرر بسیاری برای شما به دنبال دارد.

یکی از مهم ترین موارد در شروع پرورش قرقاول تهیه مکانی مناسب برای پرورش این پرنده است. به این منظور باید محوطه ای باز یا سالنی جهت پرورش این پرنده تهیه کنید. موارد دیگری نیز وجود دارد که باید هزینه های آن ها را نیز در نظر بگیرید.

به عنوان مثال باید ظروف آبخوری و دانه خوری تهیه کنید. همچنین نور موجود در سالن و محوطه پرورش شما بسیار مهم است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید.

هزینه پرورش قرقاول

هزینه های نگهداری و پرورش قرقاول

آیا پرورش قرقاول بصرفه است؟

یکی از نکاتی که باید در پرورش این پرنده در نظر داشته باشید، این است که قرقاول مانند سایر ماکیان تخم گذاری نمی کند. بنابراین هدف از پرورش این پرنده تنها بهره برداری از گوشت آن خواهد بود. اما جالب است بدانید که پرورش این پرنده به لحاظ اقتصادی توجیه می شود.

زیرا هزینه های خوراک این پرنده در مقایسه با سایر ماکیان پایین است. در حالی که گوشت قرقاول گوشت گران قیمتی به حساب می آید. از این رو با فروش گوشت این پرنده سود بسیار مناسبی دریافت خواهید کرد.

پرورش قرقاول در فضای باز

در صورتی که محیطی باز برای پرورش این پرنده در اختیار دارید، از این محیط به بهترین شکل استفاده کنید. قرقاول ها در دسته پرندگانی قرار می گیرند که خوی وحشی دارند. از این رو هر چه بستر پرورش آن ها بزرگ تر و دلبازتر باشد، رشد آن ها بهتر و سریع تر خواهد شد.

معمولا این شرایط در فضاهای باز به راحتی در دسترس است. توصیه می کنیم که برای هر سه جوجه قرقاول زمینی به اندازه یک متر مکعب در نظر بگیرید. اما نکات دیگری را نیز باید در این روش پرورش به یاد داشته باشید. در ادامه به این نکات می پردازیم.

پرورش قرقاول در فضای باز

آشنایی با نگهداری قرقاول ها در فضای باز

محیط اطراف پرورش قرقاول و سقف را فنس بکشید

از آن جایی که قرقاول پرنده ای پروازی است، باید محیط پرورش قرقاول را فنس کشی کنید. در واقع باید با توری، سقفی بلند برای این محیط در نظر بگیرید.

محیط سرپوشیده برای مواقع ضروری در نظر داشته باشید

اگر این پرنده را در محوطه باز پرورش می دهید باید با خطرات احتمالی نیز مقابله کنید. آب و هوا همیشه ثابت نخواهد ماند؛ برخی از روزها به شدت گرم و برخی از روزها نیز به شدت سرد هستند. درست است که بدن این پرنده به سرما و گرما مقاومت دارد اما باید از این پرنده در برابر شرایط سخت آب و هوایی محافظت شود. به این ترتیب توصیه می کنیم فضایی سرپوشیده نیز برای پرورش قرقاول در نظر بگیرید که در شرایط نامساعد آنها را منتقل کنید.

در نگهداری قرقاول در فضای باز به نور محیط توجه کنید

اگر قرقاول ها را در محیط سرپوشیده پرورش می دهید، باید نور لازم در محیط را فراهم کنید. لامپ های مادون قرمز بهترین گزینه برای فراهم کردن نور مناسب است. البته باید بدانید که استفاده از نور سفید منجر به دگر خواری پرنده ها خواهد شد. بنابراین از استفاده از نور سفید به شدت اجتناب کنید.

پرورش قرقاول در قفس

برخی از افراد به دنبال روش های ساده تری برای پرورش این پرنده زیبا هستند. از این رو قرقاول ها را در قفس نگهداری می کنند. در نگهداری پرنده ها در قفس باید به تعداد پرنده ها در هر قفس توجه کنید. از ازدحام جمعیت و شلوغی بیش از اندازه در اطراف آن ها باید خودداری شود. در ادامه برخی از نکات بسیار مهم در پرورش این پرنده را برای شما بیان می کنیم.

پرورش قرقاول در قفس

نکات نگهداری قرقاول ها در قفس

بهداشت قفس قرقاول ها را رعایت کنید

محیطی که قرقاول ها را در آن نگهداری می کنید، باید کاملا تمیز و ضدعفونی شده باشد. توصیه می کنیم کف قفس ها را با خاک اره بپوشانید و از استفاده از کاغذ در کف قفس ها به شدت خودداری کنید. زیرا جوجه قرقاول ها به سختی بر کاغذ راه می روند.

در قفس قرقاول ها دانخوری و آبخوری مناسب قرار دهید

باید تعداد دانخوری ها و آبخوری ها مناسب باشد و بهتر است به ازای هر 5 قرقاول یک آبخوری و دانه‌خوری وجود داشته باشد. توصیه می کنیم که ظروف پلاستیکی را به این منظور تهیه کنید که شستشوی آنها راحت است. همچنین اگر ظروف دانه‌خوری پهن باشد، برای پرندگان قابل دسترس تر خواهد بود.

اهداف پرورش قرقاول

پرورش قرقاول ها اهداف زیادی دارد. 4 هدف مهم پرورش این پرنده زینتی شامل:

  1. تولید و مصرف گوشت قرقاول
  2. راه اندازی شکارگاه مصنوعی قرقاول
  3. استفاده از زیبایی های قرقاول
  4. تاکسیدرمی قرقاول

1- تولید پروتئین و مصرف گوشت قرقاول

استفاده گوشت قرقاول به عنوان یک منبع تامین پروتئین یکی از اهداف اصلی پرورش قرقاول می باشد. گوشت قرقاول یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین انواع گوشت در جهان  به شمار می رود. این گوشت در مقایسه با گوشت مرغ و بوقلمون خواص بیشتری داشته. مقوی تر نیز می باشد. البته افراد زیادی معتقدند که گوشت شکار کبک، قرقاول، آهو و بزکوهی بهتر و لذیذتر از سایر انواع گوشت است. یکی از مشکلات مصرف گوشت قرقاول قیمت گران آن است که خرید را برای خانواده های سطح پایین و متوسط اقتصادی نا ممکن و دشوار می سازد.

تولید گوشت در مزرعه پرورش قرقاول

گوشت قرقاول

امروزه با انجام اقدامات اصلاح نژادی انتخابی و طراحی روش های پرورش قرقاول بدون نیاز به شکار در حیات وحش، میزان تولیدات قرقاول افزایش یافته. هزینه های آن روند کاهشی را در بر داشته و گوشت قرقاول با قیمت مناسب تری نسبت به گذشته در بازار موجود می باشد. باعث رونق بازار گوشت قرقاول نیز خواهد شد.

2- راه اندازی شکارگاه مصنوعی قرقاول

شکار پرندگان حلال گوشت، یکی از ورزش های قدیمی است. حتی در کتب آسمانی نیز به آن اشاره شده و به مسلمانان اجازه داده که از سگ های تازی برای شکار استفاده کنند. پرورش قرقاول و رها کردنش در شکارگاه های مصنوعی تفریح جالبی برای طرفداران این نوع ورزش می باشد. در سالیان اخیر با رشد فرهنگ جوامع به کلی مسئله شکار امری ناپسند تلقی می شود. بدیهی است که راه اندازی شکارگاه های مصنوعی قرقاول می تواند یکی از عوامل مهم جذب توریست باشد. در چنین حالتی می توان ضمن جلوگیری از آسیب و تخریب محیط زیست، فرصت های شغلی فراوانی ایجاد کرد. ایران کشوری رو به رشد محسوب می گردد. یافتن راه حل های قانونی ایجاد اشتغال از جمله مسائل مهم و ملی حساب می شود. در سال های اخیر بسیاری از کشور های اروپایی تلاش هایی برای راه اندازی شکارگاه های مصنوعی نموده اند.

راه اندازی شکارگاه مصنوعی

شکارگاه مصنوعی قرقاول

2-1- ورزش تیراندازی در شکارگاه های مصنوعی قرقاول

در انگلستان (که مدعیان زیادی در امر رعایت حقوق حیوانات دارد) سالانه در حدود 15 میلیون پرنده برای ورزش تیر اندازی پرورش می یابند. ضمناً علاقه روز افزونی برای مصرف گوشت این نوع پرندگان وجود دارد. حدود ۱۵-۱۰ پوند هزینه تولید یک پرنده در انگلستان می شود تا به هوا رفته و هدف تیر قرار گیرد.

تیر اندازی، تفریحی به عنوان یک ورزش و پرداخت هزینه از سوی ورزشکاران این رشته، پرورش این نوع پرندگان را در انگلستان رونق داده است. شکار هر پرنده پرورشی برای شکارچی ۱۵ پوند خرج دارد. پیوستن به اتحادیه شکارچیان هم ۲۰۰۰ پوند هزینه دارد. این ورزش برای گردانندگان در آمد زیادی در بر دارد.

ورزش تیزاندازی در شکارگاه مصنوعی قرقاول

تیراندازی در شکارگاه های مصنوعی قرقاول

3- استفاده از زیبایی های قرقاول

یکی از اهداف پرورش قرقاول استفاده از زیبایی پرنده در باغ پرندگان های بزرگ خصوصی و عمومی است. برخی از پرورش دهندگان قرقاول، با انتخاب نژاد های زیبا و معینی اقدام به پرورش آن نموده. در انتها آن قرقاول ها را به باغ وحش ها، پارک پرندگان و پارک های معمولی می فروشند. در این مکان ها قرقال ها در معرض دید عموم قرار می گیرند. امروزه شهرداری های بسیاری اقدام به راه اندازی قفس های بزرگ نگهداری از پرندگان مختلف در پارک های شهر کرده اند. در قفس ها تعداد زیادی از گونه های مختلف پرندگان نگهداری شده و هر روز مورد بازدید هزاران نفر قرار می گیرند.

زیبایی برخی نژادهای قرقاول مانند قرقاول لیدی و قرقاول های طلایی باعث شده تا مردم برای زینت باغچه ها به پرورش قرقاول و نگهداری آن اقدام نمایند.

پرورش قرقاول برای زیبایی

قرقاول زینتی

پرورش قرقاول طلایی

قرقاول زینتی

4- استفاده از قرقاول در تاکسیدرمی

تاکسیدرمی چیست؟

تاکسیدرمی ( taxidermy )عبارت است از روشی که به وسیله آن اقدام به خشک کردن پرنده نموده و ان را به صورت مجسمه ای زیبا و دیدنی در می آورند.

راه اندازی کارگاه های تاکسیدرمی می تواند منبع در آمد خوبی برای افراد باشد. پرندگان خشک شده باعث جلب گردشگران و جهانگردان گردیده و ارز آوری خوبی برای کشور دارند.

تاکسیدرمی در پرورش قرقاول

قرقاول تاکسیدرمی شده

پرورش صنعتی قرقاول

قرقاول های گوشتی موجود در ایران از نژادهای خزری و آمریکایی (ring-necked) می باشند. تعدادی از پرورش دهندگان هم از قرقاول پاکستانی به عنوان قرقاول گوشتی استفاده می کنند. سایر نژادها مثل قرقاول سیلور بدلیل وزن بالا، تعداد کم تخمگذاری و جوجه درآوری سخت به صورت مصنوعی توجیه اقتصادی ندارد.

تغذیه در پرورش قرقاول

قرقاول‌ها در شروع پرورش احتیاج بسیار زیادی به انرژی دارند. عالی ترین نتیجه با جیره استارتر  28% پروتئین تا 4 هفته اول، 25% پروتئین از 4 تا 10 هفته و 22% پروتئین از 10 تا 16 هفته بدست می‌آید. میزان پروتئین مورد نیاز قرقاول برای رسیدن به عالی ترین نتیجه اینگونه می باشد. در 4 هفته نخست 27 درصد پروتئین، از 4 الی 10 هفتگی 23 درصد پروتئین در نهایت از 10 الی 16 هفتگی 21 درصد.

تغدیه در مزرعه پرورش قرقاول

تغذیه قرقاول

 البته بنا بر اقلیم مناطق و قیمت برخی نهادها گاهاَ از سایر اقلام در تهیه غذای قرقاول استفاده می کنند. استفاده از ضد قارچ ها در تولید غذای پرندگان شایع است. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد مقاله غذای قرقاول را مطالعه کنید.

کشتار در مزرعه پرورش قرقاول

برای کشتار قرقاول در مقدار صنعتی باید از ظرفیت کشتارگاه های سایر ماکیان استفاده نمود. در مقایس های کم و نیمه صنعتی با ایجاد سالن کشتار و بسته بندی و دستگاه پرکن قرقاول کشتار در مزرعه انجام می شود.  رعایت اصول بهداشتی کشتار پرندگان و دریافت مجوزهای لازم از سازمان دامپزشکی عملیات کشتار در مزرعه ضروری می باشد. در سالهای اخیر به علت جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک بین انسان و پرندگان کشتار قرقاول در مزرعه پرورش قرقاول از سوی نهادهای مسئول توصیه نمی شود.

فروش محصولات تولیدی مزرعه قرقاول

گوشت قرقاول به دو صورت بسته بندی شده ی منجمد و یا تازه عرضه می شود. گوشت قرقاول جزء کالاهای لوکس محسوب می شود. بهترین مکان برای عرضه، سوپر پروتئین های لوکس که تنوع محصول دارند هستند. فروشگاه های زنجیره ای و مال های بزرگ در بخش سوپر مارکت معمولا انواع محصولات پروتئینی لوکس را عرضه می کنند.

فروش گوشت به عنوان سود پرورش قرقاول

محصولات تولیدی مزرعه پرورش قرقاول

امکان عرضه قرقاول به صورت زنده در کنار اردک ، غاز، مرغ بومی، بلدرچین و … در بازارهای محلی که به صورت جمعه بازار و … تشکیل می شود از قدیم مرسوم بوده است.

خرید قرقاول و تخم قرقاول برای توسعه کار

جهت خرید قرقاول برای پرورش در هر سطحی سعی کنید از مزارع معتبر که مجوزهای پرورش قرقاول را دارند تهیه کنید. از تهیه تخم نطفه دار به صورت اینترنتی و تلفنی به شدت اجتناب کنید. در سال های گذشته کلاهبرداری های زیادی به عنوان فروش تخم نطفه دار پرندگان در کشور از طریق سایت های اینترنتی انجام شده است.

کلام آخر در مورد پرورش قرقاول

با خواندن این متن حتما می پرسید که این کار سوددهی خواهد داشت یا خیر؟ باید بدانید که شروع هر کاری نیاز به پشتکار و تلاش دارد. پرورش قرقاول نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. برای افزایش درآمد خود باید بر کاهش تعداد تلفات تمرکز کنید.

به این ترتیب در کمترین زمان ممکن به سوددهی بالا خواهید رسید. زیرا گوشت این پرنده بسیار لذیذ و خوش طعم است، از این رو همیشه کسانی وجود دارند که به دنبال گوشت قرقاول باشند. اگر شما کار پرورش این پرنده را با اصول و جدی انجام دهید، به درآمد قابل توجهی دست پیدا می کنید.

ســوالــات مــتـداول

1پرورش قرقاول در کدام مناطق و شهرها امکان پذیر است؟

پرورش و نگهداری قرقاول ها تقریبا در تمام نقاط امکان پذیر است ولی باید شرایط نگهداری آن ها کاملا برقرار باشد.

2پرورش قرقاول بهتر است یا سایر پرندگان؟

به صورت کامل نمی شود گفت که پرورش چه پرنده ای مثلا بلدرچین یا مرغ یا قرقاول و.. بهتر است. برای تصمیم گیری پرورش پرنده ها افراد باید متناسب با شرایط و علایق خود تصمیم بگیرند که کدام پرنده را پرورش دهند.

3بهترین زمان برای خرید و تهیه قرقاول چه تاریخی است؟

ماه های فروردین و اردیبهشت بهترین زمان برای خرید جوجه قرقاول است.

4برای پرورش قرقاول به چه مجوزهایی نیاز است؟

نگهداری قرقاول ها در حالت کم و نیمه صنعتی نیاز به مجوز خاصی ندارد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • حمیدرضازارع 30 بهمن 1403

    باسلام و خسته‌نباشی
    برای شروع پرورش قرقاول ،باتعداد100عدد،سرمایه لازم چقدر میباشد…؟
    برای تهیه دستگاه جوجه کشی و سایر لوازم وملزومات..؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      در حال حاضر هر جوجه قرقاول تا به زمان تخمگذاری برسد حدود 7 ماه زمان میبرد و حدود 600 تا 700 هزار تومان هزینه دارد. بقیه هزینه ها مثل دانخوری و آبخوری خیلی نیست. برای تهیه دستگاه جوجه کشی هم میتونید با شرکت بلدرچین دماوند تماس بگیرید. 02177955451

      پاسخ
  • علی 30 بهمن 1403

    سلام قربان من قرقاول نر دارم فقط حالت تهاجمی میگیره و به ادم حمله میکنه اصلا هم دست بردار نیس بیش از حد هم بانگ میکنه دو هفتهای هست که اینطور شده قبلا عادی بود دلیلش نمیدونم چیه یا چطوری درمانش کنم

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      شما چون قرقاول نر را به صورت تنهایی نگهداری میکنید و این پرنده ها به صورت فصلی آماده جفت گیری میشوند و این خصلت ها را از خودشون نشان میدهند.

      پاسخ
  • محمد مرادی 30 بهمن 1403

    با سلام و عرض خسته نباشید. من یک بازنشسته هستم و یک قفس 100*200 با ارتفاع 100 سانتی متری دارم. این قفس برای نگهداری چند قطعه قرقاول کفایت میکند.
    با تشکر: مرادی

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      شما میتونید حدود 30 عدد جوجه قرقاول را نگهداری کنید ولی باید به چند نکته توجه کنید. اولا این قفس باید سقف داشته باشد. دوم این که جوجه قرقاول ها که کمی بزرگ بشن حالت تهاجمی و پرخاشگری دارند و همدیگر را میزنند که عینک هایی برای جلوگیری از این مشکل وجود دارد که حتما تهیه کنید.

      پاسخ
  • علی اسکندری 30 بهمن 1403

    سلام
    آیا در دمای چهل و پنج درجه قم امکان نگه داری قرقاول هست؟ بلدرچین چطور؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      بله میشود ولی برای پرورش قرقاول شما باید در محیط بسته ای که بتوانید دما و نور را کنترل کنید این کار را انجام دهید تا بهترین بهره وری را داشته باشد.

      پاسخ
  • حسن زاده 30 بهمن 1403

    سلام قرقاول امریکایی با پاکستانی جفت گیری می کند؟ آیا دچار مشکل نمی شوند؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      بله جفت گیری میکنند و مشکلی هم نیست.

      پاسخ
  • عباس توکلی هرندی 30 بهمن 1403

    آیا برا پرورش قرقاول شروع درحیات منزل با حدود 50متر فضا میشه وچند سرمایه لازم هست…

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      در فضایی که شما گفتین فقط به صورت چند جفت قرقاول میتونید پرورش بدین.

      پاسخ
  • شاپور 30 بهمن 1403

    با سلام
    من یک زمین ۵۰۰۰ متری دارم برای کشاورزی ولی درآمدم زیاد نیست
    می خواستم تو کار پرورش قرقاول بیام
    اگر بخواهم درآمدی ۵۰۰ میلیونی داشته باشم باید چه قدر سرمایه گذاری کنم
    زمین ۵۰۰۰ متر با آب وبرق فراوان دارم
    علاقه هم دارم
    می خوام همه زمین را اختصاص به این کار کنم
    البته ۳۰۰۰ متر زمین بغل هم مال خودمان هست
    چقدر سرمایه لازم است

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      این سوالهای شما نیاز به محاسبه و استعلام دقیق دارد. زمین خالی به کار نمیاد و نیاز به سالن و آب و برق و گاز دارید. برای گرفتن پاسخ کامل سوال ها لطفا با مشاورین شرکت تماس بگیرید.

      پاسخ
  • حسین موسوی 15 فروردین 1403

    سلام میخوام پرورش قرقاول راه اندازی کنم مکان هم دارم ازکجا باید جوجه تهیه کنم صفرتا صد باید کجا مراجعه کنم

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 13 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      جوجه قرقاول معمولا در اواخر زمستان و بهار تولید میشوند. حتما دقت کنید از افراد معتبر خرید کنید.

      پاسخ
  • سیدجلال بهشتی 17 مهر 1401

    سلام
    برای تولیدوپرورش صنعتی میانگین به چه مبلغ سرمایه گذاری نیازهست ؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 24 مهر 1401

      سلام دوست عزیز
      مولفه های زیادی در مبلغ سرمایه گذاری تاثیر گذار هست
      لطفا با واحد مشاوره شرکت ۰۲۱۷۷۹۵۵۴۵۱ تماس بگیرید.

      پاسخ
  • Rezaei 2 تیر 1401

    سلام ما یه جوجه قرقاول سفید داریم تک دونس ولی دان اصلا نمیخوره و همش یه گوشه خوابیده. و این قرقاول با 3 تا جوجه اردک از تخم در اومد برا اینکه تنها نباشه گذاشتیمش پیش اونا الان خیلی بهم وابستن نمیشه جداشون کرد همش میره پیش اونا میخوابه مشکلی براش پیش نمیاد؟ و مشکل غذا نخوردنش چطور حل میشه

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 27 بهمن 1403

      سلام دوست عزیز
      در کل نگهداری جوجه قرقاول با جوجه ادرک کار درستی نیست چون جوجه اردک ها آب را خیلی کثیف میکنند و این برای جوجه قرقاول مضر هست.
      از نظر تغذیه هم جوجه اردک ها مقاومتر هستند و جوجه قرقاول خیر و باید دان خوب و با پروتئین بالا بخورد.

      پاسخ
  • موسی پیری زاده 18 خرداد 1401

    بازار صادرات قرقاول چطور هست ؟ برای صادرات که هر ماه بتوان صادر کرد چقدر باید پرورش داد و غذای اماده قرقاول از کجا تهیه کنیم

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 24 مهر 1401

      سلام دوست عزیز
      بازتر صادرات گوشت پرندگان لوکس مانند قرقاول بسیار خوب هست ، ولی باید تمام مجوزهای لازم پرورش و گواهی های لازم کشور مبدا و مقصد را داشته باشید.
      میزان پرورش بستگی به توان شما در تولید و فروش دارد.
      تهیه دان آماده یک کار بسیار غیرحرفه ای برای یک واحد پرورش طیور صنعتی هست.
      بهترین کار تهیه فرمول یک جیره مناسب از یک متخصص تغذیه طیور هست که تجربه کافی در پرورش قرقاول داشته باشه و فرمول رو ببرید یک واحد دان سازی و با نظارت مستقیم خود شما و بررسی مواد اولیه دان در مقابل خود شما ساخته بشه…

      پاسخ
  • کینگ 22 خرداد 1400

    کانال تلگرام یا اینستا ندارین؟ چقدر طول میکشه جوجه بالغ بشه؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 24 مهر 1401

      سلام دوست عزیز
      کانال تلگرام
      کانال ایتا
      کانال و پیج روبیکا و پیج اینستاگرام شرکت به آدرس
      @dquail_com می باشد.
      حدود ۵ ماه

      پاسخ
  • حسن زاده حسن زاده 19 اردیبهشت 1400

    سلام خسته نباشید من الان یه جفت قرقاول دارم که قرقاول ماده به سیمانی که رو دیوار هستش ( سیمان اضافی) هی نوک می زند و الات تقریبا کلش رو کنده یا اینکه وقتی میرم تو حیاط دور ظرف آبش، آب ریخته که اون موقع می بینم سر قرقاول ماده خیس هستش این رفتار قرقاول ماده طبیعیه؟ نسبت به نر هم از انسان کمتر می ترسه.

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 23 دی 1400

      سلام دوست عزیز
      ماکیان جهت هضم غذا احتیاج به سنگ ریزه دارند، احتمالا تغذیه پرنده شما فاقد این مسئله هست. ظرف آبی استفاده کنید که دور ریز آب نداشته باشد؛ میتونید از آبخوری های مخصوص مرغ استفاده کنید.

      پاسخ
  • بابک 17 اردیبهشت 1400

    سلام. من در شهر کرج، منطقه مسکونی، تو یه خونه ویلایی زندگی میکنم که یه زیر زمین داره به مساحت ۱۱۰ متر. سه چهار تا پله هم بیشتر نمیره پایین. پنجره و فن ، شومینه و بخاری و آبگرمکن و کولر هم داره. یه اتاق ۱۲ متری و یه اتاق ۹ متری، یه اتاق ۴ متری داره و بقیش سالنه.

    ۱. برای پرورش خانگی قرقاول نیاز به دریافت مجوزی از مراجع ذیصلاح، مثلا جهاد کشاورزی یا اداره بهداشت نیست؟ واکسن خاصی نیاز داره یا خیر؟
    ۲. تو این فضا چه تعداد قرقاول میشه پرورش داد
    و هزینه قفس های مخصوص چقدر تمام خواهد شد؟
    ۳. اگر سینی مدفوع پرنده ها هر روز عوض بشه،
    بوش ساکنین منزل و همسایه ها رو اذیت نخواهد کرد؟
    ۴. قرقاول ها سر و صدایی ندارن که همسایه اذیت بشن؟ اگر همه ماده باشن سر و صداشون کمتر نیست؟

    خیلی ممنون میشم اگر لطف کنید به سوالاتم پاسخ بدین.

    پاسخ
  • رضا ابراهیمی 20 فروردین 1400

    سلام. برای فروش تخم نطفه دار قرقاول چگونه بازار یابی انجام دهیم؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 31 مرداد 1400

      سلام دوست عزیز
      پیشنهاد می کنیم از ظرفیت پلتفرم های فروش اینترنتی مثل دیوار و شیپور و… استفاده کنید.

      پاسخ
  • صادق 11 اسفند 1399

    در سیستم پرورش قرقاول در قفس مشگلی از نظر نور برای قرقاول های توی قفس پیش نمیاد؟ آخه من خوندم وقتی که نور خورشید به بدن قرقاول نرسه قرقاول ها مریض میشن نور طبیعی رو چطور تامین کنیم توی سالن

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 29 فروردین 1400

      سلام دوست عزیز
      برای پرنده هایی که در سالن پرورش داده می شوند از نور مصنوعی با شدت نور مناسب و تنظیم ساعت خاموشی استفاده می شود. با دادن ویتامین های مختلف از جمله ویتامین A و D در غذای پرنده ها کمبود ها جبران می شود.

      پاسخ
  • داریوش 9 اسفند 1399

    سلام آیا بعد از پرورش کشتارگاه از ما میخره ؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 1 اردیبهشت 1400

      سلام دوست عزیز
      امکان این که کشتارگاه قرقاول وچود داشته باشد خیلی کم است. قرقاول مشتری خاص دارد که پرورش دهنده باید برای بازاریابی گوشت آن اقدام کند.

      پاسخ
  • سعید بیات 12 بهمن 1399

    باسلام.قیمت تخم قرقاول چن،و دوم اینکه اگ بخاییم بصرفه باشه از چن تا شروع کنیم؟؟ باتشکر

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 25 اردیبهشت 1400

      سلام دوست عزیز
      شرکت بلدرچین دماوند در حوزه فروش تخم نطفه دار پرندگان فعالیت ندارد و به همین دلیل در حال حاضر اطلاعی از قیمت ها نداریم.
      به صرفه بودن کار پرورش و تکثیر پرندگان بستگی به هزینه های شما دارد و این که شما چه مبلغی را قصد سرمایه گذاری دارید. البته پرورش قرقاول برای سودهی کمی دیر بازده است ولی نسبت به هزینه، بهره وری خوبی دارد.

      پاسخ
  • محمد امین برقعی 3 دی 1399

    سلام
    ما چند تا قرقاول داریم که یکی از آن ها در اثر نوک زدن بقیه مرده چی کار کنیم به هم نوک نزنن؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 10 اسفند 1399

      سلام دوست عزیز
      بله قرقاول ها متاسفانه این مشکل را دارند. بهتر است یا جداگانه نگهداری شوند یا از جای وسیع برخوردار باشند.

      پاسخ
    • شایان ملکی 16 اسفند 1399

      سلام بر شما
      پرورش قرقاول برای اب و هوا کرمانشاه میشه؟
      چون هوا اینجا رطوبت نداره

      پاسخ
      • بلدرچین دماوند 23 فروردین 1400

        سلام دوست عزیز
        قرقاول ها در طبیعت نسبتا به شرایط محیط طبیعی خیلی مقاوم هستند. ولی معمولا پرورش قرقاول، در سالن انجام می شود که شما می توانید شرایط محیط را کاملا کنترل کنید تا بازدهی اقتصادی بهتری داشته باشد.

        پاسخ
  • Mohammad H. Safaei Safsari 22 مهر 1399

    با درود وسپاس از اطلاع رساتی

    پاسخ
  • سجاد ضیغم پور 16 مهر 1399

    آیا شرکت های معتبر جهت خرید قرقاول و تخم قرقاول سراغ دارید؟ ممنون میشم اگر آدرس بدید با تشکر

    پاسخ
  • رضاقاسمی 3 مهر 1399

    با عرض سلام ،خوش بحال پرورش دهندگان قرقاول اولین و آخرین آرزوی من پرورش قرقاول می‌باشد خدا کنه عمرکفاف بده روزی شاهد این امرمهم بشم انشاالله اصلا وقتی قرقاول میبینم یه حس آرامش غیرقابل وصفی بهم دست میده به به لذتشو ببرید خدا خیلی دوستتان داره که این صنف ملکوتی را نصیبتان کرده موفق باشین

    پاسخ
    • Shjriyan 5 اسفند 1401

      سلام موفق به اقدام جهت تاسیس و پرورش واحد قرقاول شدید؟

      پاسخ
  • سعیدنقابی 25 تیر 1399

    سلام مطالبتون زیباوجالب بودودقیقاازداخلش میشدب چیزایی که لازمه رسیدممنون موفق وپایدارباشید

    پاسخ
  • سجاد افشاری 20 تیر 1399

    با سلام من می خواستم دستگاه جوجه کشی بخرم برای جوجه کشی از قرقاول می خواستم که راهنمایی ام کنید که چه دستگاهی بخرم و این که قرقاول در چند ماه گی تخم می کند و در چند ماه گی تخم نطفه دار می کند با تشکر.

    پاسخ
  • صابر 25 آبان 1398

    سلام جوجه قرقاول روباید ازکجا تهیه کرددرچه فصلی مثلا بعد عید ایا جوجه پیدامیشه یان؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 7 بهمن 1398

      سلام دوست عزیز
      برای تهیه جوجه قرقاول ماه های فروردین و اردیبهشت بهترین زمان است.

      پاسخ
  • خدابخش 24 آبان 1398

    سلام .آيا براي پرورش قرقاول به مجوز نياز هست .يا شرايطي دارد

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 18 اسفند 1398

      سلام دوست عزیز
      معمولا برای پرورش قرقاول ها در تعدا کم و نیمه صنعتی احتیاجی به مجوز نیست.

      پاسخ
  • رقیه 25 مرداد 1398

    سلام امروز ۲۵ مرداد ایا امکان جوجه کشی برای قرقاول هام هست ؟؟
    چند روزهدجوجه ها بیرون میان چه کارهایی باید انجام بدم؟؟؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 27 مرداد 1398

      سلام دوست عزیز
      به دلیل بالا بودن میزان نطفه دار نبودن تخم پرندگان در تابستان، جوجه کشی در این فصل بازدهی خوبی ندارد و پیشنهاد می شود که در پاییز این کار را انجام دهید.
      دوره جوجه کشی قرقاول 24 روزه است.

      پاسخ
      • رضا 22 آذر 1399

        سلام
        چطوری پاییز تخم بگیریم ازشون؟؟

        چطور بهار مصنوعی بسازیم؟

        پاسخ
        • بلدرچین دماوند 7 فروردین 1400

          سلام دوست عزیز
          برای جوجه کشی قرقاول ها در فصل پاییز 16 تا 17 ساعت نوردهی و دمای حدود 20 تا 25 درجه سانتی گراد و تغذیه با کیفیت را مهیا کنید.

          پاسخ
    • mahdigolpour 9 اسفند 1399

      در مکان سرپوشیده میشه پرورش داد؟

      پاسخ
      • بلدرچین دماوند 24 مهر 1401

        سلام دوستوعزیز
        بله

        پاسخ
  • علی 19 تیر 1398

    سلام
    چند تا سوال داشتم از خدمتتون
    اول اینکه قرقاوول ها در روز چند گرم دان مصرف میکنند؟و قیمت دانشون چنده؟
    دوم اینکه وزن قرقاوول نر و ماده چند گرمه و چند مدت طول میکشه به این وزن برسه؟؟
    سوم اینکه در روز چند تا تخم میکنند؟
    ممنون از شما

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 27 شهریور 1398

      سلام دوست عزیز
      قرقاول بالغ تقریبا روزی 50 گرم دان مصرف می کند قیمت دان در حال حاضر حدود 2600 تا 2800 تومان است. وزن قرقاول نر 1.400 تا 1.600 کیلوگرم و وزن ماده 1.200 تا 1.400 کیلوگرم می شود. پرورش قرقاول برای گوشتی شدن حدود 4 ماه زمان می برد. در ماه تقریبا 50 تا 60 عدد تخمگذاری دارند.

      پاسخ
  • داود سلطانی 27 خرداد 1398

    سلام با تشکر آیا میتوان در گلخانه قرقاول گوشتی پرورش داد و قیمت جوجه یک روزه چند است؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 28 خرداد 1398

      سلام دوست عزیز
      پوشش گلخانه ها از پلاستیک است و این موضوع باعث می شود که گرما و سرما را نتوانید کنترل کنید. اگر بتوانید دمای هوا را کنترل کنید و زیر 30 درجه سانتی گراد نگهدارید می توانید پرورش قرقاول را انجام دهید.
      در حال حاضر اطلاع دقیق از قیمت جوجه یک روزه قرقاول نداریم.

      پاسخ
  • دانیال 24 دی 1397

    سلام، چند شرکت برای تهیه تخم نطفه دار معرفی کنید

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 2 بهمن 1397

      سلام دوست عزیز
      متاسفانه شرکت در این خصوص سراغ نداریم. بهتر است شما تخم نطفه دار را از افرادی که تولید کننده هستند و جوجه تولید می کنند تهیه کنید. پیشنهاد می کنیم مقاله از کجا تخم نطفه دار تهیه کنیم را مطالعه فرمایید.

      پاسخ
  • حسین شیری 3 دی 1397

    با سلام و عرض ادب
    آیا نهادهای فعال جهت خرید قرقاول گوشتی و زینتی و مورد اعتماد وجود دارد

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 15 دی 1397

      سلام دوست عزیز
      نهادی به این شکل که مدنظر شما است سراغ نداریم. پیشنهاد می کنیم کمی بیشتر تحقیق کنید و از پرورش دهندگان قرقاول که سابقه زیادی دارند اطلاعات بگیرید.

      پاسخ
  • مسعود 11 آذر 1397

    سلام میشه لطف کنید بگید روش فروش تخم وگوشت قرقاول پرورشی روکه چطوری وکجا بفروشیم تخم رو. لطفا جواب رو به ایمیلم بفرستید باتشکر🙏

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 25 آذر 1397

      سلام دوست عزیز
      پیشنهاد می کنیم فروش خود را در ابتدا از اطراف خود شروع کنید و از فروش مجازی استفاده کنید.

      پاسخ
  • حسین 9 آذر 1397

    سلام من قصد دارم در جاده چالوس کار پرورش قرقاول شروع کنم حدود دویست متر هم مکانی هست که در ابتدا در نظر دارم, چقدر از این فضا رو بصورت مسقف داشته باشم چقدر رو باز, و توضیحات دیگه ای که امکانش هست برای شروع کار به من بدید ممنون میشم

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 29 آذر 1397

      سلام دوست عزیز
      اگر منظورتان پرورش قرقاول گوشتی است باید کلا به صورت مسقف انجام شود تا تحت کنترل باشد و درآمد حاصل از این کار افزایش یابد.
      اگر قرقاول تزئینی دارید می توانید به صورت نیمه باز انجام دهید و کمی فضا آزاد هم در اختیار پرندگان قرار دهید.

      پاسخ
    • محمد قناد 30 بهمن 1403

      باسلام بفر ماييد ايا قرقاول مثل مرغ وخروس جلد ميشوند ميشود در باغ ازاد باشند نروند يا خير

      پاسخ
      • بلدرچین دماوند 30 بهمن 1403

        سلام دوست عزیز
        تقریبا خیر چون قرقاول ها به صورت وحشی هستند و در محیط های باز مثل جنگل پراکنده هستند.

        پاسخ
  • ناصر شادابی 17 آبان 1397

    با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون،
    آیا در مناطق سردسیری مثل اردبیل میشود قرقاول را پرورش داد

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 8 آذر 1397

      سلام دوست عزیز
      میتوانید از سیستم پرورش نیمه باز قرقاول استفاده کنید تا در زمان های لازم پرنده جایی برای در امان بودن از شرایط جوی داشته باشد.

      پاسخ
  • حسین 17 آبان 1397

    سلام فرمودید از قرقاول خواهر برادری برای مولد استفاده نشه .خوب اگر استفاده نشه و نر و ماده از دو گله جدا باشن در نسل بعدی که بوجود میان قاعدتا همه خواهر برادر هستن بعد اگه بخواهیم از اون نسل مجدد تکثیر بکنیم چه باید کرد؟ تشکر

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 8 آذر 1397

      سلام دوست عزیز
      سعی کنید در این موارد حداکثر 3 نسل بیشتر نشود.

      پاسخ
  • سعید. 14 آبان 1397

    سلام قیمت جوجه قرقاول چند می باشد و در امد قرقاول مثلا1000 قرقاول ماهی چند تومان درامد دارد

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 25 آذر 1397

      سلام دوست عزیز
      قرقاول نژادها و قیمت های مختلفی دارد ولی قرقاول های گوشتی یا همان آمریکایی در حال حاضر حدودا 140 تا 160 هزار تومان است.
      اگر از پس کار برآیید می توانید درآمد خوبی داشته باشید.

      پاسخ
  • محسن زارع 16 تیر 1397

    سلام ایا پرورش قرقاول نیاز به دما و نور و رطوبت دقیق دارد؟ اگر این موارد رعایت نشود قرقاول ها ازبین می روند؟

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 25 آذر 1397

      سلام دوست عزیز
      بله. دما و نور و رطوبت در پرورش قرقاول اهمیت زیادی در تولید و میزان بهره وری دارد.

      پاسخ
  • عباس توکلی 30 خرداد 1397

    لطفا در مورد غذای قرقاول کیفیت آن اجزای آن توضیح دهید

    پاسخ
    • بلدرچین دماوند 31 خرداد 1397

      سلام دوست عزیز
      به دلیل طولانی بودن بحث پیشنهاد میکنم مقاله غذای قرقاول از چه اجزایی تشکیل شده است را در آدرس زیر بخوانید. سپس اگر سوالی داشتید در همان صفحه ثبت کنید تا کارشناسان ما پاسخ شما را بدهند.
      https://dquail.com/غذای-قرقاول

      پاسخ
  • حسن عمادی 20 خرداد 1397

    سلام این نوع فعالیت بسیار ارزنده و مصرف پروتئین را به خود کفایی می رسونه

    پاسخ
    • نوید رحمتی 16 دی 1399

      من می خوام این کار را در اصفهان را اندازی کنم
      زیر پاهاشون باید چی بریزم مثلا خاک چوب یا خاک یا چیزی اصلا نمی خواد
      ودر ماه چقدر هزینه دان دارد

      پاسخ
      • بلدرچین دماوند 28 بهمن 1399

        سلام دوست عزیز
        در پرورش قرقاول برای کف سالن میتوانید از پوشال یا ماسه نرم استفاده کنید. قرقاول بالغ حدود 70 گرم در روز مصرف دان دارد و قیمت هر کیلو دان در حال حاضر حدود 10.000 تومان است.

        پاسخ
  • مجيد پيرمراديان نجف ابادي 09131314035 2 خرداد 1397

    باسلام وسپاس ازمطالب پر معنا وشيرين وآموزنده هاييكه در راستاي بدست اوردن انها زحمت كشيديد وبه اشتراك گذاشته ايد بنده براي اولين بار درباره اين پرنده ريبا مطالعه شروع كردم و بازهم مشتاق بيشتر مطالعه هستم وشايد روزي نه چندان دور به خاص خداوند يك توليد كننده اي از ان شوم انشاالله وبازهم تشكر ازشما بابت راهنمايي هاي خوب وارزنده شما

    پاسخ
مشاهده نظرات
با سابقه ترین تولید کننده دستگاه جوجه کشی
صادرات انبوه محصولات تولیدی
مشاوره تخصصی جوجه کشی
همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر
سبدخرید

سبد خرید شما خالی است.